Uh!! Follow me?

Tuesday, March 31, 2009

Kenduri Angah

14 march 2009
di Kulim Kedah

aku menghadiri kenduri
rakan serumah aku
masa aku study kat UiTM dulu

ini kira persandingan terakhir
bagi ahli rumah tu
orang lain dah kahwin
dah dapat anak dah
yang si angah baru nak kahwin
jauh jarak tu
hahahahhaa

x per la kan...
at last kahwin jugak
welcome to the club lah
dah kahwin pun
aku harap
hang x der la nak menjauh
macam sorang kawan kita tu kan
aku harap
kita masih boleh berkawan macam dulu
apa pun
"Selamat pengantin Baru"

antara gambar2 sekitar majlis

yang anda boleh nampak dalam gambar tu
mama rock kita
mama pina lah kan
dan lagi sorang rakan dari banting
yang join rombongan kitaorang ni
ana...

majlis berjalan lanjar
makanan pun sedap
cendol yang enak mengiurkan itu
aduhhhh sedap sungguh
memang kena la kalo
di makan di tengah hari panas terik tu kan

dah selasai sesi bergambar ngan pengantin tu
kami cepat2 beransur dari majlis
sebab kami ada agenda lain benonya
ahakssss
"penang! aku cabaq hang....!!!"
jerit gitu boleh
(copy: filem KL menjerit... "Kuala Lumpur! Aku cabar kau!!!")
wakakakkakakakka

6 comments:

ains said...

wah..... mai kedah no.... ekekekekekekkekekek

atty's said...

wah g kedah..no..ade pna.jugak..

miezrina said...

hai ains... ha'ah

kak ty ~ iya kak.. penang juga

achik mama oja said...

weh..apsal aku lmbat tgk entry nie...huhu! nmpk sgt aku bizios tahap gaban..dh lama x jelajah entry org...

aku pn x update2 lg psl nie, fotographer aku nie, mana gambar weh..bila nk kasi nieh...

awat aku merah sgt makngah..segan ai...akid & aniq pn anak aku weh, sedondon gitu..hehe!!

ayohleh said...

hihi nasib baik ada gak gambar aku kui kui kui..tu pun time makan je..kakakaka..nampak la jugak cuping telinga..terima kasih kepada penaja makan malam kita..keluarga meq n abe mi...

ni malas nak jadi kameramen..gambar sendiri tak tertangkap huhuuh

kepada mama pna..kamu terlalu bz la camne nak bagi gambor..lagi pun kamu sibuk ngan kempen pilihan raya bukit selambau tu.. ramai sangat calon...

seronok pi berjalan ni..walau pun keseorangan huuh.. yang lain berkempit ngan anak bini huuh. bila lagi nak pi ...? tak tau la tunggu irah kawin lak hihihih terima kasih puan blog sori tulis panjang2 hihihi adios

miezrina said...

itu la dia chik oi.... aku ngan abe blm ada anak wakakakkakka... semua2 tu anak hang wakakakka

oitttt abg bai ada... hahhahahha... kemunculan yg amat mengejutkan.... hahaha

abg bai buh la kat facebook dulu gmbr2 nampak seperti kurus tu....

x sabar nak tgk hahahahha

***opsss... patutnya abg bai komen kat entry atas... bkn yg ni... hahahahalalalalala