Uh!! Follow me?

Monday, March 23, 2009

cerita makan lagi

memula nak introduce
restoran eza@cafe
di section 9
shah alam
jika ada berkunjung ke area itu
sila la singgah
sedap sungguh santapan

hahahhaha free promo ni
hahahhahaha

sabtu lepas
aku makan kat situ
memang dah nekad...
nak jugak rasa sekali kan
selama ni
aku mesti singgah eza cafe ni
semata nak beli air eza secret a.k.a strawbery yogurt
wallah sedap hingga nak jilat ke dalam straw kalo boleh
wakakkakakakakakkak

sila bayangkan dan terliur ye kawan2
adehai

yang bestnya
cafe ni
nama menu2nya
unik sekali
antaranya
air madu 3, otai drink n etc
dan penggunaan
gelas dan pinggan mangkuknya
super comel!
macam2 gelas aku tengok
salah satu yang amat2 comel aku rasa

milo tepuk aniq punya

aku punya eza secret
abe punya air mcm biasa
x yah snap lah
terselit skit nmpk kat blkg air aku tu jadi lah
wakakakkakaka

aniq punya ultramen mebius
mcm mn leh dpt nama tu
aku pun x tau yer

aku punya '...... shashimi'

dan di hiasi entry ni
ngan gambar2 aku snap suka2
biasa lah blog aku kan bagaikan fp
wahahhahaha


oh ya..
tidak di lupa
gambo aniq bermain2 ngan chopstik
yang korang tengok ini bukan lakonan
bukan superimpose ke hapa
memang dia mampu untuk mengangkat makanan
dengan chopstik itu
sila kagum

6 comments:

atty's said...

sedapnya...nak skit..

lankapo said...

ct,
sek 9 kat mana cam best jer tgk air dia..

ni yg geram nih

neezareef said...

siap ade nama milo tepuk..ape yg ditepuk..punye la cute gelas...syg nk minum wooo

ferari aniq kaler grey..myra nye yellow..jom race!

akid x kan nengok je mami dady abg mkn dap2 tuh..kejam nyeee huhu

miezrina said...

kak ty... mai la sini kty... dating-2an haha

lan.. area bank-bank seksyen 9 ni.. try ler... best hihi


za.. ohooo kami x dpt kaler yellow... sini dah abis... tlg belikan weh.. haha

jom race... aniq main tukar2 4 biji kete... mira mengah ler... sebijik je hahahahha

neezareef said...

wah eksen yo aniq ade 4
myra ade jettt :P

miezrina said...

wahahahha..... bagak kena bagak za... wakakkaka