Uh!! Follow me?

Wednesday, January 21, 2009

mengemas rumah

hahahhahaha...
saja kasi title gitu
wahahahhaha

citer mengemas rumah ni
bukan aku yang kemas sebenarnya
tapi aku amik bibik2
kenapa bibik2?
yaaa... sbb 2 orang yer
bibik ni mmg buat part time kemas2 umah
dia akan datang ngan kakaknya
cepat skit la setel keje kan

benonya dah lama aku x amik bibik ni
lbh kurang 9 bln la kot....
last amiknya, a day before besday aniq
last year tuhhh
aduhhhh lama betul haaaa

aku bukan lah pemalas sangat kan
malasnya sikit2 je
tapi mengada2 lah lebih
konon x der masa nak kemas2
nak mop2
nak melipat2 baju
nak susun2 leklok barang2 kat bilik belakang tu
aku jdkan store
ihiksss

kiranya sepanjang aku menggunakan
bibik 2 beradik ni kan
aku memang berpuas ati
depa ni cekap
pembersih
rajin
segala2nya la kan
kiranya nak bayar RM100 tu
memang berbaloi lah kan

:antara in progress photo yang aku snap:

lagi satu bibik yang sorang tu
pandai mengurut
wahhhhh enak bangat weh
rasa macam x mo bagi dia berenti ngurut
asyiikkkkk gitu kan ihikss

:si kakak:

:si adik a.k.a pandai mengurut:

masya'allah umah aku
wakakkakakak
adeh
korang kutuk lah
aku mmg nak tunjuk
hhahhahahha

korang nak mencuba??
sila tanya aku di belakang tabir yer
aku akan bagi no tepon
insya'allah


6 comments:

ct rahani said...

biasa la k.na.. klu bekerja.. nk buat sume mmg x dan.. ngan anak2 lg.. nk2 klu sumer hero.. hehehe..

aNgeL pUTiH said...

erkk.. bape bulan baju tak lipat tu kak na? hiks =p

Umi_Aliesha said...

x menahan tgk baju2 itu...

miezrina said...

wahahhahahaha.... adehai... hanya vender memahami ahakkkkssssss

itu baju yer.... x igt lah bila x lipatnya....tapi yg jd menimbun tu
sebab bibik kirai baju2 atas drawer sekali...

"bibik susun cantik2 yer... nina"
katanya....... wahhh nama ku nina yer wakakkakaka

Anie said...

ya allah na...mu punya...baju...
kalau anak mu duk kat situ pun kau tak perasan tau...he..he...

Miezrina said...

Iya la anie. Gegegege

Aniq ada sejarah tersembunyi dlm kain kotor, dia dl ske bjln dlm tdo, ku igt dia dah kn sorok hantu tau adeh