Uh!! Follow me?

Friday, January 23, 2009

Cuti

Aku bersiaran dr Xperia X1, lokasi adalah di rumah abg long di kuantan.
Jumlah cuti thn ni, 35 hr. (BF leave 14 days + this yr 21 days)
Hsl kerja keras tungkus lumus aku, aku tlh di beri peluang amik cuti sesuka hati aku. Utk spend masa ngan family aku, yeahhh! TQ boss!
So, aku amik cuti start ari ni sampai jumaat depan, jumlahnya 4 hari.
Wahhh x pnh2 aku amik cuti pjg mcm ni. Adeh...

Balance cuti masih ada 31 hari, yea sebulan wei aduhai ntah bila agaknya dapat cuti lagi syoknya!

6 comments:

atty's said...

SELAMAT BERCUTI NA..KTY PUN DAH ADO KAT UMAH 1/2 ARI NIE..NAIK KEJE 2HB..

KTY TAKDE CUTI..HEHEH..BILA BOS NAK KASI..AMIK..

miezrina said...

Oh 1/2 day yer, lappy dah ok ek?

Best la cuti x de limit, freedom g2, na ni ada rekod tp nak cuti skit pnya payah tau

ummi balqis said...

wawawa.. best kan cuti2.. =)

Miezrina said...

Best!!!

p-na mama oja said...

wah, cuti sakan no... tempek la xtvt kt kg tuh... bru meriah!!

shafa said...

sorry....mmg xletak archieve...
nih link resepi sosej tuh ek...

http://shafa-mylife.blogspot.com/2008/12/sosej-roti-berkeju.html