Uh!! Follow me?

Monday, January 19, 2009

baru ker???

ihiksss...
saja nak kasi tau
ku tukar header n background ni

saja la kepoh nak kasi tau
kot la ada yang masuk ingat korang
berada di alam lain kan
ohhh tidakkkk
ini bukan coooobaan
ini lah blog miezrina gitu kan
ekekekkekekkekekkek

so far.... aku rasa
kaler ni mcm kena je ngan jiwa raga ku
apa tafsiran untuk kaler kelabu yer
'jiwa' yang kelabu asap kah??
wahahahhahahhaa

opsssssssssssssssss
kalo korang tgk taskbar aku tu kan
sure korang igt aku x wat keje lg
x bukak system lagi kan
hehhehe
aku dah buat la weiiii
dah siap pun yang 'penting-penting'
heheheh yg penting2 tu harus di tekankan
yang x baper penting banyak lg ni x buat
x per slow2 yer
cuci minda jap ngan blog kesygan ni
o.k gangs
chowchinchow

6 comments:

precious innocent said...

header dah cantik...

pdpt akak, kalau background colour putih lg best... or colour similar dgn background header...

baru cung!!!

ps. itu hanyalah pdpt 20sen akak je.. huhu

-mama emma-

miezrina said...

owh... td mmg try kak.... sakit mata lak rsnya.... cerah bebenorrrr

okeh let me do it again... say next week ke o.k

nmpk header tu tergantung kan??

(konon background tu ikut kaler blog title tu... x menjadi yer...)

precious innocent said...

itu pdpt akak je la... boleh je na tanya kat designer terror tu... (tsedah pina nnt!!)

ps, ceh mcm la xleh nak ym.. kekeke

-mama emma-

ct rahani said...

wah umah baru.. dah kelabu asap mataku melihatnya.. tp tetap nice.. i like it.. hehehe...

atty's said...

grey is my feveret color..so i like..

miezrina said...

hahahah thx sumer..... ihikss