Uh!! Follow me?

Saturday, August 9, 2008

test power susu baru...

ahaksss....
selama ni kan aniq minum nespray je
yg murah jerk
after yg sblm2 ni mmg mahal skit rege susunya (bebelac & dumex mamex gold)
tp alhamdulillah sherashi bersama nespray lak
so teruskan jerk
kiranya dlm 1 thn ++ dah aniq ngan nespray 1+ tu

tetiba dpt lak sample ni haa

susu baru ni..
manis skit rasa dia
patutnya kn bancuh dlm 200ml air
tp nmpk cam aniq x leh masuk je
ku tambah air jd 300ml huhuhu

yak yak dia o.k
mcm sedap jugak rs dia....
dan
aku x tgk lg regenya kat kedai
hermmm
tgk la dulu mcm mn nnt
will update later ye
*
*
*
ni lak akid punya
ms g 'klinik adek'
tempat bw aniq smlm
pembantu klinik tu bg sample ni
siap ada hadiah menan lg
hehhehe

mmg bercdg nak tukar susu akid pun..
dia skang minum susu mummy dia
ngan similac
doc akid nasihatkan tukar kpd isomil
susu utk alahan kulit
memandangkan akid sering naik ruam2
kat badan dia
obvious skali kat pipi la

hermm dah dpt sample ni lak
apa kt give a chance to try yg ni dulu kan
hehhehehe


GOOD LUCK!!!

24 comments:

ains said...

huhuhu... susu baru ke na... ada jual kat kedai eh.... sbb mcm x pernah nmpak plak

miezrina said...

ha'ah ain
na x pnh tgk lg
nnt nak usha la

mamaREDZHA said...

emmm....akid x jd fully bf ker?

Oja dlu pn dpt samples Anmum kt klinik Adek 2... tp skrg x p sgt ubat dia cm x sesuai ngn oja la aku rasa...

miezrina said...

duk dlm percubaan lg ni chik
bila dah pnh campur ni cam pyh lak handle
akid cam x mo minum susuku bila dah dibotolkan huaaa
x per jgn cpt putus asa ye
cuba lg dan lagi
caiyukkk!!!

atty's said...

takpe na..murah ke mahal.janji berkhasiat

miezrina said...

ha'ah kakty... anak o.k je minum
maknya yg dah boring tgk asik susu tu je wahahha
boleh gitu adeihhh

precious innocent said...

apa itu nugrow, anmum semua??

yg kite tau, susu cap gantung je..

-ryan-

miezrina said...

aduh... ryan sula malah ooo

soli soli...

kami baru nak belajar la ryan..

huhu.. nak cthi ryan la ni...

Umi_Aliesha said...

haziq plak jenis cepat jemu ngan satu2 brand..lotih den setiap 2bln sekali kena fikir nk tuko susu apa..br nih belikan dulac ja..muakakakakaka..dia suka la plak..murah ke mehei ker asalkan anak nak minum..sia2 jer beli mehei...pastu x minum pun...

Zuhaini said...

alia minum dupro. Hehe..

Wanita Anggun said...

poneng gak nk pk susu utk anak kn..
akak pon lpas farah 2 thn nie ntah nk bg susu pe lak...
tgh nk usha2 gak nie...tggl brape bulan je dia nk msk 2 thn...huhuhu..

Anonymous said...

огромное спасибо!

Anonymous said...

Завтра разошлю ссылку всем сотрудникам, тут прикольно

Anonymous said...

Ты лучший!!!!

Anonymous said...

Хотя я уже и читал подобные посты, но не дает мне это покоя. Спасибо за пост.

Anonymous said...

Ну, вот… так всегда: сначала все путем, а потом пошло-поехало…

Anonymous said...

Kak Bcerga B Temy, cnacu6o!

Anonymous said...

Хм… Как раз на эту тему думал, а тут такой пост шикарный, спасибо!

Anonymous said...

(У Л Ы Б К А)

Anonymous said...

Интересно, я даже и недумала об этом…

Anonymous said...

Да вы просто фанат темы.

Anonymous said...

Интересно и позновательно, а будет еще что-то по этой теме?

Anonymous said...

Спасибочки за написаное! Использовал для написание домашней.

Anonymous said...

Доброго времени суток!
Админ. Хотелось бы поговорить насчёт рекламы в вашем блоге. Если вы согласны, отпишите ваши условия на e-mail. Благодарю.