Uh!! Follow me?

Thursday, August 28, 2008

hepi hepi

apa yang membuatkan ku hepi minggu lepas..
sepatutnya entry ni harus di publish seminggu yang lalu
ihiks...
tp sebab tuan punya blog ala2 bz tahap gaban..
x dan nak update..
jadi just masukkan je lah entry yg dah nak basi ni ye...

minggu lepas... school holiday
2 adik pompuan ku datang
menemani kakaknya yang kegersangan
wahhhhhhhhh statement
hehehe... keseorangan sebenarnya ekekke

inroduce: anak kpd mak aku ngan ayah baru, Syaza (kanan)
anak kepada arwah ayah ngan mak baru, Wani (kiri)

tapi yang sedihnya x sempat nak bawa derang jalan2 ronda2, sorry la adik2.. kak ngah busy la tuntutan kerja yang x pernah habis ni, nanti cuti hujung tahun korang datang lagi ye kita pergi sunway lagoon ye hahhaha
opppppsss... jumaat malam tu abe balik umah... so sempat la bawa derang g ronda2 tgk lampu wahhhh romantik ya!!kami dinner kat depan hotel sunway, so enjoy2 snap2 pict... walaupun ku terlupa bawa kamera...belasah jerk la kamera fon wahahahhaha
layannnzzzz

tengah tu akak ipo no.2

dan sebab adik2 ku ada di rumahku..
abang ngah pun dengan rela hati datang tido kat umah ku jugak
triple happy la aku hehehhe
meriah gitu


akhir sekali... time to say good bye! hehehhe.... terima kasih la adik2.. sanggup datang menemani kak ngah di sini... nanti datang lagi ye..... duduk laaammmmaaaa sikit la... baru sempat bw jenjln kan.... o.k la... selamat jalan.... bye!


3 comments:

atty's said...

wah ensemnya akid

mamaREDZHA said...

weh, abe.mie dress up cm tuh... sah2 cam bon weh!! kakakka!!

wah!! ensem akid... sejibik aniq... copy paste weh!! heh!

miezrina said...

wahahhahaha... mau x mcm abg bon.... blk2 keje je aku rayu baikkk punya suh bw adik mkn kat luar wakakkakka

saencem ke wahahhaha.... thx kty & achik