Uh!! Follow me?

Wednesday, August 27, 2008

cerita petang ini...

kisah ini bermula rentetan dari isnin petang
adeh yo yo onnn je nih... wakkakaka

x der la
isnin ptg ku ada buat reservation kat satu otel kat bukit tinggi
sbb dah berhempas pulas mengharugi tempoh kritikal
3 minggu ketiadaan abe di sisi
ku mendapat 'bonus' untuk pegi bercuti weekend ni
pilih sendiri la kat mana2 saja kan

so aku pun dgn muka happy
buat tempahan di selesa resort
menunggu confirmation dengan hati berbunga2 eheh

last2.... email masuk hari ni

Hi there ,

We regret to inform you that this hotel is already fully booked on the days
of your request.

Thank You
Regards
Heng
Reservation Department
Website : http://www.sinisini.com
Operated by Bonus Tours and Travels Sdn. Bhd.
A Ministry of Tourism Malaysia License Travel Agent: KKKP/PL:3846
27- 4 -1, Block G, Jalan 3/101C, Cheras Business Centre
56100 Kuala Lumpur Malaysia
My email address : reservation@sinisini.com
Tel: ++603-9133-2000
Fax:++603-9130-9022
uwaaaaa.... nangis boleh x???? hahhaha

terus otak meronta2...
laju je fikir mana aku nak menapak... aiyooooo
x boleh jd ni

try call Avillion - fully booked
try jugak 2 3 hotel lg...
termasuk Seri Malaysia
keputusan mengecewakan
adehai...

so... browse sana sini..
last2 nampak Freser's Hill

bling*** teringat sepupu ku yg keje kat Shahzhan Inn kat situ
wahhhhh peluang...
cari2 no fon dia x der lak...
hermmm kn call mak dia la nih

fon conversation.....

...truuttt truuuttt....

Na: asslamualaikum...
makcik: w'salam... haaa budak bertuah... br pandai nak nelipon aku... (kes lama x jumpa + x tepon hahah)
Na: hahaha.... org bz la chik... tp ngan mira org slalu ctc n sms per... hhihihi (malu dah ni)
makcik: ye... mira ada ckp.... abis mira je ko igt.... aku ni.... atuk ko tu... bila nak blk nih????
Na: x tau lg ler... ni org nak no fon Nik la....
makcik: naper?? ada dlm fon ni haa.... napernya... ada apa hal...
Na: x der... cuti merdeka ni xtau nak ronda mn... kot ada room lg kat shahzhan inn... leh la menapak... hehehe
makcik:... hah ya la ko... nak blk sini bz bz bz.... ada hati lg nak cuti2 kat frazer.. x der2.... ko blk sini la merdeka ni... umah aku ni hotel 5 bintang haaa.... ko duk la deluxe room kat dpn tu haaa... lantak korang la nak nonggeng ke hapa... x der2.... ko blk je sini... amboi..... sempat lg nak bercuti ke tempat lain... ko dah stgh thn tau x blk sini... meh la visit atuk ko tu haaa.... baik ko setuju... kang aku letak fon kang.... bla bla bla... aku ni x tgk lg anak ko... bla bla bla.... kubur nenek ko tu bila lg ko nak lawat... bla bla.... adoihhh (kes geram la tu)

wakakakkakahahahhahahahhahah nak gelak guling2 dah haaa

kantoi di petang hari... adehai......... nmpk gayanya nak x nak... kn blk pekan la ni... adeh...

sj je cari nahas... wakakkakakkaka

4 comments:

mamaREDZHA said...

wakakaka!! kantoi...
yg p citer nk tempah bilik pe ke he nyer...

ckp je la nk no dia ada hal...hehe!! lwk tol la...

makcik tu sapa? cik Esah ek??
dh lama x p umah dia rindu gak...

miezrina said...

ha'ah la makcik ku sorg yg sempoi yg beh itu je lah ekekekkeke....

tu la chik kantoi kantoi.... excited den sampe lupo....

hg trip blk kg yek.. kalo x leh je ikut aku...

ni abe x tau lg ni.... dia setuju je kot ekekkeke

mamaREDZHA said...

aku pn dh x sbr nk balik kg weh...
dh 4 bulan tu, slalu nya sbln skali..tu yg sanggap tu!! kekeke!!

tokwan oja pn dh lama x tgk cucu dia sorg nie,sure rindu tu...tp cntrol macho, biasa la... tok dia x pe bru je mai last week dh lepas rindu, tp dok sibuk gak cal, brapa kali dh dok kompom bila nk balik... padahal aku dh ckp balik jumaat pas keja....huhuhu!! dia rasa lmbat sgt la tu, x sbr2...he!

miezrina said...

itu la org tua.... mak aku pun cam tu la.... dia kira rapat la ngan akid ni.... aku ckp akid demam dia yg sayu... aku kt aku selsema dia bebel kot jangkit kat cucu dia tu haa.... adehai.... mcm la aku pggl selsema ni mai kat aku sabo je lah