Uh!! Follow me?

Monday, August 18, 2008

taraaaaaa....!!!!







posting ke-2
hehehhe.....
ermmmm...
apa nak cerita ye
o.k al kisah aku boleh 'ter'balik kuantan
di tengah2 bulan ni sebenarnya
assistance aku
si ayu tu
nak bertunang
sebenarnya ayu ni merupakan
anak kepada sepupu abe
so kami pun memang kena attend la the engagement day

kebetulan pulak
abang ngah aku
yang duk kat batang kali tu
balik kuantan jugak
atas urusan dia dengan adik ipar dia
(lagi pun mertua dia memang duk kuantan kan)


kebetulan lak
aku tengah sengal (refer posting last week)
memang berkobar2 la
dengan rela hati nak balik kuantan jugak
kehkehkeh
takkan nak lepaskan peluang
boleh la aku release tensen
bila boleh gebang dengan adik beradik kan
dah abang long aku
memang suka la adik2 dia dapat berkumpul ramai2
sambil menyelam minum air la orang kata

ni hari Ayu bertunang

*enterprem skit2 je ayu yea!*



ni lak hari enjoy
famili outing


dan ini
belian tanpa ragu
wahhhh!!

puas hati
ini la terapi minda yang di maksudkan hahah

o.k lah kan.. x yah la tunjuk seme2 yang di beli, cukup la tu ha
yang penting aku happy dan PULIH haha

4 comments:

atty's said...

cantiknya seat utk akid..
wahhahaha.na..pulih dah ye..
akhirnya dpt jua ku lihat wajay dak ayu..

ains said...

na..... huh... akid pun kemain lena la tdo yer..... hehhehe... mcm tau² ja.... selesa agaknyer...

mamaREDZHA said...

wahhh...ijonya ayu...yg pstinya mmg ayu...kekek!!

to: aYu selamat bertunang..kawen jgn lupa jmput achik tau!!

uuu...bkn main shoppin ye...cantik tuh!! tercapai gak no nk beli stroller...redah je asal pueh ati....suka2!!

weh, x online ker?? on la aku ada nk ckap someting nie..he

miezrina said...

hai kty, ain & achik a.k.a mamaredzha
x tau lg aku kalo membeli gitu lah.. tu yg maleh nak soping ni... kopak mak! kahkahkah

ayu tu kan... dlm bhs jawa maksud dia 'cantik' ke? kan main malu si ayu tu.. bila pak long tunangnya kabo gitu.. adeh kalo aku pun.. merah padam weihhh