Uh!! Follow me?

Tuesday, August 5, 2008

special entry...

selamat hari lahir boss!!

huhuhu
sbenarnyakan... dlm keseronokan aku menjalani hari2 sbg pekerja contoh kat opis tu
waaaahhhhhhhhh ini ayat kenyataan maut ni
ahahha
bkn apa... aku sesungguh terlupa
date penting ni
02.08.08
di mana tarikh itu ada tarikh yg aku patut igt
utk menunjukkan betapa aku CARE kat boss
ni peluang nak kipas boss ni
tp aku jadi lupa pada tarikh keramat itu
aiyyooooo nasib baik blm terlmbt
huhuhu
nasib baik wife bos n GM ada planning tersendiri
yg secara x sengaja membuatkan
kami terlibat dlm surprise mereka (surprise x menjadi sbenarnya)
'biasa la boss aku ni instinc dia kuat
tauuu je kalo ada apa2 yg nak berlaku
bkn la tepat pun kenkdg
tp ada kalanya secara kebetulan
apa yang dia teka tu tepat hihihi'
berbalik pada majlis tu
this year wife boss tlh berusaha gigih utk memasak
wahhhhh ssgh la terharu
siap angkut periuk bagai dtg opis
mmg terharu la kalo aku jd boss aku tu
aku dpt tau psl surprise ni pun
psl GM aku bitau
bisik2 mintak cash nak beli kek
aku ngan blur2 alang lagi
mmg x igt lgsg tarikh tu haa
haru btl lah
huhuhu
then GM story la skit
nnt kul 5 wife boss akan bawa makanan
dia nak sponsor air
n cake... x do lg
sepantas kilat aku kuarkan petty cash
gasak la udah last minute kan
terus bitau ayu suh cari kek yg plg besh
sib baik taste ayu tu o.k jg
shedap kek nya (x tau nama)
sblm majlis...
boss biasa la lepak bilik aku lagi
al maklumlah
windu winduan jd kenang2an wahhahaha
mmg dia x abis rindu kat aku lg
percaya la korang wahahahah
bila duk bilik aku ni mmg ssh la skit GM aku nak buat persiapan terakhir
sbb akan lalu lalang dpn bilik aku
udah boss rs pelik wakakkaka
kantoi kering la depa ni
yg plg beh.. dlm kul 5 ++
tetiba GM masuk bilik aku
pggl driver bos ler (yg sesama melepak)
GM: r**o... jom ikut aku jap
boss: g mana wei... (ala2 kapochi)
GM: amik brg dr kete aku jap..
boss: brg apa?? (kepoh tul la lu mat)
GM:..... (selamba je blah tanpa menjawab... driver pantas je mem*bontoti* GM tu)
tinggal la aku ngan boss no 2 je
ms tu boss mcm dah syak
dia tgk aku.. pehtu ckp...
boss: apsal ek T, ada makan2 ek.. surprise ke konon2
dlm hati aku dah nak guling2... then selambe aku jawab
aku: ha'ah... besday en.A**A la
boss: korang ni.... x pandai tul la.... x besh btl korang ni... surprise x menjadi (gelak ngan bahagianya)
aku: eh en.A**A ni... konfiden jerk... mn ada apa2.. wawawawa (aku gelak mcm tu korang tau x?)
puas leh kenakan dia wakakakkakak
huhuhuu mintak ampun ye boss
jgn tahan gaji saya ye boss wakakakakak
saya doakan boss senantiasa dikurniakan kesihatan yang tip top
semoga bertambah2 rezeki boss ye boss
p/s: bonus thn ni baper bulan gaji ye boss????? ahaksss

5 comments:

atty's said...

wkakakkkaa..na...kira oraiiit..tu..

mamaREDZHA @ achik said...

berTUAH boss dpt pekerja cm korang2 nie... xper kipas lebih2, xpun boh jer aircon... bru masyukkk!!

Umi_Aliesha said...

haaa..kipas erk???

miezrina said...

uhukuhuhuhuhu

adoiyai... sonok main kipas2 ni tau... hehhe... cthi la kami ye..
igt DOB boss2 anda... baru aman akaun bank nnt amin....
raya dah dekat ni... byk2an lah koleksi kipas anda ye wakahahahahah

Wanita Anggun said...

uih, nk mengipas gakla...ekekekeke