Uh!! Follow me?

Tuesday, November 17, 2009

WIndows Live Writter la Konon

wakakakkaka


aduh
tengok!
belum apa2 lagi
aku dah gelak dulu
adehai
inilah kisah hidup

korang penah dengar Windows Live Writter
atau WLW?


aku rasa mesti korang penah dengar kan
ramai dah duk buat entry pasal WLW kan
for sure korang x rasa pelik dah ngan nama tu
aku pun macam tu
dah macam2 kaedah aku usaha
semata2 nak donlod WLW kat PC aku
dan akhirnya berjaya
lama dah berjaya tu
bulan lepas kot
tapi x guna sangat
dan hari ini
buat pertama kalinya
bercadang hendak mengupdate
blog indah aku ni
melalui WLW
hahahhaha aku penah terbaca
di blog sapa ntah
tapi yang pasti 2 3 blog la juga
duk cerita
dia update blog tru WLW
pantas dan segalanya
ekekkekekekek
memang pantas
sangat2 pantas
nak upload gambo sebabun pun
x per... lajuuuu je
dan ia memang sesuai dgn aku
yang suka berlagak dengan banyak2 gambar kan :P
memang sesuai lah
keh keh keh
aku x berjaya rupanya
x berjaya melepaskan entry itu
dari WLW ke blogger
ada kena seting lain ker?
ada cara lain lagi ker?
atau macam mana ntah
aku memang buta IT
x reti lah remeh2 ni
kah kah kah



akhirnya
entry yang beriya2 itu
hanya stuck saja dalam WLW aku
wakakkakakakakka
besarkan image ini
utk mendapat ledakkan ketawa BESAR
hasil tulisan beriya-iya
seorang aku
wakakahkahkahkah


sekian,



p/s: owh! ada yang mahu bantu aku?
atau memang blogger x leh coop ngan WLW?
hanya wordpress saja kah di terima masuk ke WLW?
sila bantu aku yang buntu

5 comments:

Mr PenyuBiru said...

camne aku leh tak tau pasal bende ni.hmm..

atty's said...

kty pun penah terai ..tak berjaya..lom ade masa lagi nak kaji ..

neezareef said...

ape tu na..x tau lak aku

syanis said...

ain pun x tau menda apa tu... ate mmg sah sah buta it... hehehehe

miezrina said...

ler... mr penyu pun x tau.... aku mati2 igt kau tau weh... baru nak mintak tunjuk ajar

kak ty.... hahahahha nnt dah terer kasi tau na ek kak

za.... hahahhahah aku nak explain pun x reti za..... tp begitu la lebey kurang.... mcm kita hantar email... kita leh update blog tru WLW... x yah nak buka2 blog gitu eh... ntah aku x reti la za


ain... hahhahaha lg sng jd buta IT yg tegar.... x yah nak pk teknologi2 ni... x serabut kepala hahhaha