Uh!! Follow me?

Tuesday, November 24, 2009

mereka di tangkap basah!

waaaaahhhhh korangggg
suka eh tajuk hangat2 cenggini
waakkakakakakakkakka
ni weekend bila eh
hermmmm
3 minggu lepas kot ek
bersantai dengan anak2 di petang hari
oh... minggu minggu yang lalu
cuaca petang nya
baik baik aje kan
lately je
asal petang je hujan
asal hujan je petang
menyidai kain pun dalam rumah
hermmm
oh ya...
kepada yang berada di sebelah pantai timur
agak2 lepas ke warga kl selangor ni nak balik kampung
utk beraya aidil adha ni ek?
agak2 lah
ada banjir ke idak ni ek?
hermmmm
dalam berita n suratkhabar
kan main lagi melaporkan
sana sini banjir kan
tapi malam tadi anak buah kepada kawan aku
elok je balik naik bas
tiba selamat di bachok kelantan
hermmmmm
aku ni esok petang
nak balik ke kuantan
kami adik beradik akan bertolak
ke besut melalui bukit besi
haaaa agak2 lepas ker
nak sampai kampung ku nan permai itu ek?
ohooooooooo
seriau je jadi macam last year
hampir menjadi sampan wira kesayangan abe tu haaa
wakakkakakakkaa
opssss terlebih membebel sudah
ok ok
ni cerita banjir depan umah aku hah
saja kebosanan petang petang
aku pun
pam kan kolam mini
untuk anak2 berendam
ihikssss
sernok anak2 'tangkap basah' depan umah
nasib baik mami derang x join sekaki
wakakkakakaka







sesambil aku mengasah bakat
*bakat katanya*
menangkap gambar kan
sesambil santai
berseronok dengan anak2
jom korang
bawa anak2 korang mai umah aku
jom kita tangkap basahkan anak2
jommmm

6 comments:

atty's said...

napa mummy tak join sekali ..heheheh

neezareef said...

LAWO GAMBO...

cewahh..up skit besen

ensem aniq..akid membolat gak ek..tp gg cam lmbt je penuh...

dah sihat ko sedap berendam ya bebudak...

deena awanis said...

bukan main sonok dorang main air...
both of them are so cute..
love the first pic.
~~so shwweeettt~~

miezrina said...

kak ty... omak eh sogan wakakkakaka< kalo dlm umah blh je join tu haaa

za... ihiks... tq... lmbt eh gigi dia? afiq dah penuh ker... aaa sudah... akid lmbt ekekke
haaa itu la.... kalo mandi manda suka sgt... riso juga benonya

deena... tq ihikss.. me too, love the first pic... siap buat wallpaper kat mini lappy lagik... chomel ihiks

s.c.h.u.l.t said...

ala comel..budak kecik camni ah..seronok T____T

dah beso xsronok

achik said...

nnti nak bwk oja join sekaki la.. sure x nak kuar...

tp hero aku pn bahaya gaks bab air nie.. risoo... hehe

~aniq awat nmpak tulang je tuh.. kurus noo dia la nie...