Uh!! Follow me?

Thursday, November 26, 2009

riadah lite lite

hermmm
asik citer pasal anak2
asik citer santai
asik citer skill bersama dslr
je kan
hihihi
abis tu nak citer pasal apa ek?
pasal casa impian aku
belum cukup sempurna
proses2 mencantikkan umah pun
ish ntah kat mana letaknya gambar2
padahal every perkara
tetang mencantikkan rumah
dari membeli belah
sampai la ke bahagian mendrill dinding
ada aku snap gambonya
tapi sampai ke udah
tidak terupload
maka cerita2
begini saja lah menjadi hidangan
untuk kamu kamu yang setia
ekekekekkeke
ni lagi sekali persembahkan
aktiviti bersama anak2
di weekend bila ek yang ni
hermmm
kiranya yang lepas lepas lepas
la weiii lupa dah
ahahahhahahha
here we goes
skill x baper cunggggg
aku memang x reti la nak
guna DSLR ini dengan sebaiknya
ohhhh ada ke sifu yang sudi mencurah ilmu
ekekekkekekke


my little 'jadoo'
fuhhhhh
susah gila nak snap gambo
budak2 weh
pergerakkan depa
ish ish ish
abis gambar2 jadi blur
yang aku up kat sini ni
yang dah di tapis2
yang 'kurang' tahap blur dia
ahahahahhahaha
tunggu la bila aku pandai
amik gambo
siap pandai edit2 bagai
aku show off ngan korang nanti
tengok lah
wakakkakakakka
padahal x baper pandai pun
jenuh duk show off dah
wakakkakakka


nah....
gambar tuan blog
kalo x der yang nih
sure x berseri
keh keh keh


yes... ini autopublish entry



2 comments:

ariena said...

sangat best tengok anak-anak main bersama..
ku tak sabo nak tunggu syamer pandai jalan...now baru berjaya 2,3 step jek...

neezareef said...

kemain akid x lepas bolanyer...

mmg arr tade tn punye gambo mane nk beseri..mmg beseri ko pkai merah tu na..