Uh!! Follow me?

Monday, November 16, 2009

background baru lagi

dah lama aku x godeh blog


eleh ada hati nak godeh


nak update pun x bersempat


hahahahhha




aku tukar background je


hermmm


masa lapang antara gap kerja aku hari2


aku explore la itu ini


dah aku try design


2 3 templet blog yang aku suka


kiranya


aku dah bosan la design lama


hahahhahaha


ye ke bosan...?. keh keh keh




hermmmm


sebenarnya saja je la


nak tukar design ni


sebab aku dah macam


kelu tgk asik2 background yang sama je kan


lagi pun x susah la nak tukar templet ni


kalo korang berminat nak buat jugak


haaaa


try masuk tutorial ni




so now


di sajikan korang


dengan baru background blog aku








yang lama simpan dalam sejarah


boleh


hiks

6 comments:

sI tEDI said...

sume org dah tuko.. akulom lg.. ekekekke

neezareef said...

aku lom tuko na...ko buatkan bleh..kekekeke

atty's said...

rajin ko na..kty skrg dah maleh..nak tuko ..

deena awanis said...

dina amek background yg dh siap je...
x reti la nak wat sendiri camni..
tapi teringin gak r wat customize background cam neh..
insyaallah kalo de masa nnt..=)

miezrina said...

keh keh keh.... aku saja2 je menukar... alang2 dah lama bendanya siap kan... ekekekkeke

Gieyana said...

cantik2..betui tue..sekali sekala apa salahnya tukar template len kan..hehehe