Uh!! Follow me?

Wednesday, February 11, 2009

spekku 3

lalalalallallalalalla
hati berlagu
lalalalallalalala

adehai.....
orait nak mulakan cerita nih

last CNY kan
aku cuti
the whole week tu aku konker cuti
amik feel jadi suri rumah gitu kan
ye la....
3 months before tu kan aku amat la bz
cam menteri besar nak masuk tanding pilihanraya pun ada jugak la
bz x hengat kan

so sepanjang di rumah
enjoy sangat
enjoy jaga anak2
maian ngan anak2
masak2
kemas umah
huhuhuhu

hasil dari kemas umah tu
aku ada la terjumpa beberapa benda
yang ada berkaitan dengan
janji aku di blog ni

salah satu aku jumpa ialah
spek lama aku
aku penah janji kalo aku jumpa spek lama
aku akan tunjuk

wahahhahahahhahah
rupanya kan
spek tu elok lagi
cantik cam baru je aku tengok
nostalgia abis ler
ihikssss

kalo korang terer
korang teka la
nama yang bertulis 'jawi' tu
wakakakkakaka
jiwang ya amat ler
siap tulis nama pakwe
wakakkakakakakkakakka

monyet...
cinta la yang monyet
aku x monyet
wakakakkakakkaka

konon kan
itu pateri tanda cinta la kan
kot kalo berjodoh
guna la tulisan 'cinta' kat kain tu
edit masuk kat kad jemputan
waaaaaaaaaahhhh gatal


aku x snap pulak gambo
muka ini berspek itu
adehhhhh
lupa sangat2
tension je aku rasa
x per la ek
korang tengok gambo spek je lah
muka aku korang dah biasa tengok
agak2 sendiri la
macam mana rupa aku ni
kalo pakai spek tu
nerd o.k
wahahhahahhaha


3 comments:

ains said...

mohammad haikal eh..... hahahhaha

atty's said...

mesti comey je..tuh

miezrina said...

wahahahahhaha.....

adehai....