Uh!! Follow me?

Wednesday, February 18, 2009

hunting for merah hitam

jumaat
rehat tengah hari tu kan lamaaaa
aku ada menda yang nak di cari
iaitu
merah hitam
apa yang merah apa yang hitam?
pakaian lah

aku telah berjaya memujuk ayu menemani ku
ke hajaba sec 13
wahhhhh my fes time visit benornya
selama ni duk dengor orang cerita je kan
ater kedainya tutup kul 7 petang
tidak la menyempat aku nak pegi sokmo kan
so jumaat tu
time tengah hari aku ngan ayu kuar
hahhahaha

sesampai di hajaba
waduhhh sangat kagum la
di situ baju bajunya
waduhhhh amatttt cantik
harganya waduhhhh bikin pusing
ekekkekekeke
aku ke situ sebernarnya hunting for tudung merah
tudung apa lagi
kalo bukan tudung ekin kan
ater sekarang aku tengah gila tudung tu
hari2 hanya tudung tu je aku capai
ekekekkeke
so untuk yang pertama kalinya
ingin juga merasa tudung ekin dari hajaba butik gitu kan
(mahal ler... x terfikir den)

memula aku nak cari
'awning' je kaler merah
body kaler hitam
so idok ler
"merahhhh nya mak ngah" gitu kan
tapi udah ayu cakap kalo baju merah + hitam
maka tidak la 'naik' kalernya
kalo tudung juga ada hitam
"apa kater torai merah"
katanya kan
aduhhhh keberatan aku
sebab bertudung bawal pun
tidak pernah aku pekena meghah teghang gitu
hahahhaha...

tapi aku amik merah jugak la
ater nak menyerlah
menyerlah kah?
ekekekekkeke


and then hunting for pakaian lain lak

pakaian anak2

x jd pakai yang ni sebab x sedondon

so petang tu beli lagi yang ni




pakaian cik abe


dan pakaian ku


hamik ko merah + hitam haaaa
apa kes??
nanti aku citer kesnya ekekke

tapi dalam duk hunting for merah + hitam tu
ada la jugak terembat baju aku + abe

yang konon nak pakai masa anniversary kami kan
a.k.a birthday abe gitu kan
(tapi x sempat celebrate pun... will update later kay!)



so,
mata mu merah?
wakakkakakak

untuk apa baju merah hitam tu kan
ada laaaa




berteka tekuk lak yer
adehhh
jom ke next entry yer

5 comments:

neezareef said...

lawo ler bj blouse belang2...

ains said...

ahah... ain tau... kenapa... merah hitam

atty's said...

cantek2 ar na baju ko..sedekah le selai

ct rahani said...

wah x sabo nk tgk akak pkai tudung ekin yg merah menyerlah tue.. leh kalah mak datin.. wahahaha..

miezrina said...

wahahahhahaha.... adehai....

za ~ aku tau ko mesti kenan.. taste besen kan seroper gitu kan

ains ~ syuuuuuuu

kak ty ~ wahahhahaha.... moh ler kty kerumah... moh pilih moh ekekekkee

vender ~ wahhahahah sabo sabo... entry akan kuar jappp je lg kay...