Uh!! Follow me?

Tuesday, February 17, 2009

happy

hari ni dah masuk kerja
yayyyyy
aku sudah sembuh
dan hari berani letak eyeshadow di kelopak
mataku
seperti hari2 happy yang biasa
ekekekekkekekke

masuk je office
ayu hulurkan parcel
alaaaa
barang yang aku order
online kat TLC
tu lerrrr

wahhhhh
sangat teruja
hari ini
segalanya bermula dengan begitu baik sekali
i loikeeee!

jom tengok apa yang aku beli
melampau kan
asalnya nak beli bottom balm tu je
tapi habis ke menda lain pun aku sebat ekekkeke
botol MAM tu utk akid
dia mcm dah x cukup 5 auns
so kena yang lbh besar
dan design kat TLC
x der kat kedai baby yang biasa aku beli
kenapa ek????

4 comments:

neezareef said...

wah..alasan munasabah ya..skali arung sopink jimat kos pos kot..

Anie said...

WAH...BOTOL SUSU LAGI YER..

miezrina said...

waahahhaha
iya jimat kos pos...
wakkakaka
contohi la saya yang berhemah ekekekke

bd... time sudah sampey... beli je lah

ekekekkee
ater model botol susu gitu wakakkaa

ct rahani said...

comel botol susu tue..