Uh!! Follow me?

Tuesday, February 24, 2009

got it!!

huhuhuh.....

alhamdulillah
berganti sudah
apa yang aku beli

canon G10
agak user friendly juga ini kamera
so tidak la aku kekok sangat
di saat nak pegang n godeh
DSLR idaman kalbu ni kan

antara hasilnya

dan lagi satu aku berjaya grab hari ini
ialah



hahhahahahhahaha
lina sila marah gue
ekekekkekekke

ini blackberry 8900 curve
sangat2 best!!!

berlagak executive la sekejap kan
ekekkekekke

15 comments:

Anie said...

aku jeles yg bawah sekali tu jer...huh...bila lah nak dpt nih..

atty's said...

aku jeles 2-2hah...
ko kasii ler aku diah

Umi_Aliesha said...

wah Na...patah tumbuh hilang berganti erk...bukan baru beli hp ke?

dpt ganti yg lg power tu....byk dah azam Na tercapai erk..br dua bulan tu....

miezrina said...

hahaha... jeles jeles
wakakkaka

nnt2 na kasi diah ek.. adeh


kak umi ~ ha'ah xperia X1 baru je grab ari tu kan....

udah bos mau amik utk bini dia..

na tolak lah murah2...

amik ganti yg ni... ihihihi

Lina said...

aduh....hangus suda gue...tak syg ke Xperia tu...

ct rahani said...

wah k.na.. tumpang jeles gak.. huhuhu..

ains said...

hhuhuhuuhuhu mau tumpang kaki tangan... jeles..... gua jeles sama yg atas... yg bwh idak... hahahahaha sbb bukan tahap exec diri ku ini... hahahahahha

achik mama oja said...

wahh..cm kenal je kamera tuh..tol2 balas dendam nmpak...keke!! nnti2 angkat dslr lak ler..leh join biz!!

neezareef said...

weeehhhhhhhhhhh

ko ni dah tekuo dr wish list nih npknye....

dasat ko na...

msti bonos ko x abis pkai nih

miezrina said...

lina ~ sayang mmg sayang
tp yg tu berat skit... n agak susah nak di godeh...

vender ~ jangan aahh

ains ~ ahaksss... yg atas yer... hahaha

chik ~ yg ni sudah cukup power bg aku

ptg ni kalo x hujan... akan ku test power photog wakakakka

miezrina said...

wakakkakaka za.... adehai.... satu tu je... bkn terkeluar.... BERTUKAR je and bajet bertambah kurang

aku save 600 bila memiliki blackberry ni....

ada lebih tu... leh soping baju bajan lak weiii wakakkakakaka

atty's said...

hah na..aku dgr nie ko nak sopink
jgn lupas sopink tu aku tau..wahhahhaa...kita kawan kan..!!!

miezrina said...

opppsssssssss terdengar lak kty nih

wakakkakaka

o.k... o.k... kot ada yg na agak2
taste kty na war war kan yer... ihiks


za pun.. (tau dah jap g menyelit gak nih) wakakakakkaka

Lina said...

ade lebih tu bak mai la segulung dua...wa nk adiah 'cash' ja...

miezrina said...

wahahahhaha

ada ke begitu lak lina wei

wakkakakaka