Uh!! Follow me?

Thursday, September 25, 2008

shopping episodesss

ni keje lambakan ye
lambakan tu maknanya
himpunan
ihikssss pepandai je kan
apa2 je lah
entry kali ni
kisah soping raya
soping ni bukan di lakukan
pada satu hari ye
beberapa hari di perlukan
untuk mengumpul
hasil yang seumpama ini
hehehhehhe
tuntutan kerja yang menyebabkan
aku mengambil masa beberapa hari
dalam beberapa episod
dan beberapa liputan kawasan gitu
hahahhahaha
so aku malas nak elaborate
detail2 seme ni
konon2 'kita pendekkan cerita' la ye
episod 1
di shah alam mall

episod 2
di shah alam mall juga
anak-anak punya (tapi x jadi pakai yang ni ye... sila scroll ke bawah.. hehe)

episod 3
di Jusco bukit raja
untuk kami sekeluarga

anak-anak buah dan adik-adik
myside n abe punya side sekali
episod 4
di uptown mini, anggerik mall

episod 5
di pasar stadium shah alam
abe punya

episod 6
di shah alam mall lagi lagi

ini yang akan di pakai di pagi raya
baru match daddy kan

episod 7
SACC mall

itu guess victory hobo ngan kasut vincci (maybe akan ada rembatan lain sebab nak jugak off white, mintak2 sempat la ye)

tambah daddy punya

mummy lagi

anggap la untuk raya jugak wahahha

akid punya... abang?? x der lagi sabarrrr

dapat voucher ni cuma valid for 2 months (sila buat reminder ihiks)

5 comments:

neezareef said...

perghh..gila babas ha sopink..nk tgk ler bj kurung mummy nye lak nanti...

besen mmg serasi ya..nk pkai hbag ngn kasut putih..sama....

atty's said...

cantik na beg tuh..
kasut akid cute

ainsyanis said...

na kasut akid tu jaga bebaik tau... nnt jual kat ain yer... muakakakakkaka

beg gueess mu menawan kalbu na.... tu pun klu dah jemu jual kat ain... wakakakka

precious innocent said...

arkk!!!! osh kosh yg sama utk ryan!!!!!!!!! huh.. boria!!!!

amboi na, pengunjung tetap sacc mall ek?? awat kita x penah tserempak ek... he h

-mama emma-

miezrina said...

wahahahhaha.... adehai...

sb ~ o.k akan di update jugak... check it out yea!

kak tie ~ hehhe... cute kan

ains ~ huihhh... seme nak beli ya... o.k... leh je nnt ku buat garage sale

kak emma ~ wah sama ke kak.. boria tanjung la gamaknya ekkeke
x der la setia mn kak... dlm thn ni br 3 kali kot pegi situ... akak selalu pegi ke.. lenkali kn janji2 la kita..