Uh!! Follow me?

Tuesday, September 16, 2008

makan luar!

WAH gitu titlenya...
seriau je kan
macam meaning yg di sebaliknya gitu
'makan luar'
huhuhuhu

semalam program berbuka ngan abang ku yang no 2, yen
kali ni kami ke restoran favorite kami lagi
Restoran Kampung Thai, Sec 13, Shah Alam

apa menu kami??

memula abg yen ni saja je bitau dia akan lewat
sebab jammed teruk kat Rawang
hermmm aku o.k je
sebab kami tetap ke restoran tu dulu
kalo dah masuk waktu kami 'ngap' la MAKAN
tak kan nak tunggu kan...
x afdal lak nanti
huahuahua
abangku bengang je ngan statement aku tu
terus dia cakap..
'kami dah kat highway gutrie ler...'
hahahhaha tau takut!
huhu

famili abangku

ni lak Am sekeluarga
kawan abe ni...
kami rapat lak semenjak aku pregnen kan si akid..
x tau ler macam mana leh rapat
hampir setiap hari derang datang rumah kami
huhuhuhu
dah jadi cam best friend lak
kadang kalo nak keluar gi memana
x sah kalo x ajak derang ni

dan kami... again Yang Amat Berbahagia
ahaks!

lepas makan anak2 wat aktiviti tawaf sekeliling kolam mini
adoihhh kecoh tul la derang
sib baik kat sini
kebanyakan orang datang berkeluarga
so derang dah macam ala ala x kisah ngan jeritan anak2
memasing layannnnssss jer

semalam dapat diskaun 10%
and mix fruits for free
wakakakkak
pemilik restoran tu kenalan aku sebenarnya
hahhahahah

so, kesimpulan tentang makanannya
seperti biasa
meruntun kan kalbu jugak la
dan x boleh lawan
dia punya ayam pandan
wallah
cubalah!

7 comments:

Anie said...

best berbuka dgn family, bd tak der masa lagi nak berbuka dgn kakak dgn abg lagi...

mamaREDZHA said...

oho.. dh buka eh??

syok tu makan ramai2 ngn famili... aduss x sbr nk balik kg...huhuhu!!

miezrina said...

anie & Achee ~ ha'ah ler... ni buka ngan abg ku yg sorg ni sbb dia MAYBE x blk raya thn ni...
maybe tu di CAPS kan sebab... belum 100% confirm! huhuhu
tp tetap berbuka luar dulu.. kang sedey lak kami kat kampung berbuka sesama nnt huhu

Wanita Anggun said...

na,sdap2nye menu2 tu...
rege mesti ngancam gak kn na...
tp kalo sdap tkpela, puas ati...ekekeke...

miezrina said...

x mhl sgt kak
affordable gitu
banding mkn kat otel baper dah sekepala...
tambah pulak bkn larat nak santap semua menu kan huhuh

lankapo said...

wah makan tak ajak ni lah member..harap kan tin, tin makan biskut hahah

oo kawan baik ke leh lah dapat diskaun pas nii

miezrina said...

uhuk uhuk..
ahahahha...
sori lan.. hahha
ada ker ct yg kena ajak...
lan la ajak... ct on jerk.. boley?
disc.. boleh je... ckp je bil anak g ku kontek itu kawan
boleh boleh hehehhe