Uh!! Follow me?

Monday, September 22, 2008

kampung SAAS

lokasi berbuka yang seterusnya...
my GM panggil kampung saas
huhuhuhuu
suka je nama tu ahaks..
kami give a try to
Kelab Golf Sultan Abdul Aziz Shah (KGSAAS)


kali ni berbula ngan office collegue
bagi boss n yang lelain
derang dah biasa kot dengan menu sini
aterrr depa selalu main golf kat sini jugak kan

bagi aku.. not bad!
seriously...
dah la banyakkkk makanan
pehtu banyak dessert
huuaaaa aku soka la

thanks kak emma
kasi iklan buffet ni
na dah blur masa tu
campur malas nak meraban mencari huhuh
neway mmg berbaloi kak hhuhu

ni food kat table kami (aku booked 2 table nih)

ni istimewa ni, aku wat sendiri tau.. hahahah orang lain mungkin tau la kan.. kena layan diri.. tapi aku perak yea... aku baru fes time tau menda alah ni kena wat sendiri hahaha. belasah jerk.. aku masukkan segala menda yang ada dlm mangkuk2 yg di letak di situ ekekke.. part paling best adalah masa nak amik es parut tu... ekekke tekan je mesin tu.. tersembur2 kuar aisnya.. x nyempat2... abis muka aku basah tau wahahhaha... adehai... kelakar betul... sib baik yang ada kat situ semenya agak perak macam aku jugak wakakakakka... nnt pencen leh le niaga ais kacang yo! ahakss

gambo the bundle of food tu idak la ku snap ye

ater gila nak g snap satu2 berderet2 adalah makanan
dari dalam dewan sampai ke luar
sisi tangga, atas stage.. semua makanan tau
malu i nak ronda2 amik gambar
kalo ronda2 amik makanan i x malu yea!

o.k la... aku rasa baik korang layan gambo je... aku tau korang kan nya suka aku bebel2 kan ahaks! (padahal.. malas nak menaip nih hahhaha)

and bawah ni gambo hero ku..

before berbuka ni lepak2 la dulu kan

kata sampai awal hahhaha


so.... kalo korang rasa nak try

sila la kontek kak emma tu yea..

harap kuponya masih BANYAKKK!

hehehhehe


4 comments:

neezareef said...

x agak2 tauu dia ni madang je bukak pose kt mcm2 lokasi

miezrina said...

ihiksss...
aku kan pemalas masak wahahahha
tapi rajin bgn kul 4 pg masak utk sahur.... nikmat je rs... hehe
tungguuuu byk lg sesi x dan nak hapdet...
kfc la pizza la... wahahahha

precious innocent said...

pergh.. dasat punya iklan nieh..

akak pulak yg x p lg.. he he.. insya allah jumaat nie p la...

nasib baik na & co suka... he he...
tocey aa sbb sudi bbuka posa kat situ...

-mama emma-

miezrina said...

hehehhe....

okeh kak kautim punya!..
nnt akak hapdet jugek ya...
hehehhe