Uh!! Follow me?

Tuesday, September 23, 2008

sedikit perubahan!

semalam lepas kerja
aku singgah kedai elctrik tempat ku shop barang2 umah ku itu
(ni kes bosan tggu abe... lambat sampai.. x mo aa melepek kat opis sengsorang kan)
tertiba terdetik... 'dah lama nak ubah kedudukan tv'
dr standing... nak bg melekat kat dinding
hehehhe....

gatal! ms dr awal beli x mo lekat2 konon
rosak dinding umah subsidi konon
alih2 terasa bosan ngan keadaan itu
so ubah la yea!

beli set bracket
tempat gantung tv tu ler..
mahal jugek upernya

terus uncle yang selalu duk anto brg mai umah aku tu
nak pasang la la tu jugak...
wahhh pantas...
erkk... o.k la uncle follow sy terus
hermmm
so gedebuk gedebak
sampai umah dlm pukul 5.30

bertukang la uncle tu...
pakai driller bagai kan...
++++++


ni keadaan sblm.. tapi korang kena bayangkan ada tv standing kat atas kabinet yea
x dan nak snap... masa tu aku tgh tidokan akid... abe biasa la kan... lupa aku ni nak TUNJUK kat blog hiks!
ni rupa dia punya stand yg dah di dismantelkan

dannnnn TARAAAAAA!!
siappp hehehhehe

satu lagi menda x sampai
kabinet tv tu nnt akan update gambo yea
maybe khamis sampai ler kabinet baru
yeaahuuu


+++++++++++++++++++++++++++++
updated!
(opss abaikan umah yg sepah heheheh)

8 comments:

neezareef said...

wahh..beshnya tv lekat kt dinding...

miezrina said...

heheh best la jugak... tp rsnya mcm terslh tinggi skit
x per la ek layan jerk..
udah la dindingnya keras kejong
bantai 3 4 lubang gak sio2
tu kompem la 5 thn duk gitu...
kalo alih2 kang... uwaa dindang lobang2 wahahahahha

atty's said...

wah na..tv lekat kt dinding hah..
beraya sakan hah..

mamaREDZHA said...

wahaha... rasa sakan makcik!! kelasss gitu!!

kena wat open house tu...
bila lg nk menunjuk kt kwn2 kn..kakaakka!!

miezrina said...

hehehhe
ala ala di angkasa gitu
terapung apung
wakakakkakak


idok la sakan kty
ubah yg sedia ada je tu

miezrina said...

achee ~ byk la hang punya menunjuk
hang tu dah baper kali tengok daaa
ekekekekkeke
ada menda lbh beh nak tunjuk
tp project lps raya
ehehheheh
tunggu

k.nurul said...

na, kabinet tv hak lama campak kt mane na?

wah...peh ni pi umah na nengok dinding ngn tgk tb skali lah ni...ekekekeke...

miezrina said...

bg kat pengasuh anak2 kak...
smlm dah hangkut naik dah...
esok sampai kabinet baru huhuhu