Uh!! Follow me?

Friday, September 4, 2009

restoran muzium lagi

selasa lepas
2nd time kami berkunjung ke
restoran muzium
this time
aku dan keluarga aku
bersama keluarga bos saja
yang pergi

dan keadaan restoran juga
agak ramai skit
ada 3 group besar
dan 1 group sederhana (kami)
dan selebihnya
sepasang atau 2 pasang saja
berbanding masa first kunjungan
masa tu kami seolah-olah telah menempah keseluruhan restoran
remember? ihiksss

ok terus proceed kepada gambar lah ye

nak story panjang2 pun x der guna jugak
sudah tentu tentu aku puji
melambung2 restoran muzium tu nanti kaaannn

hehehhehe

ceaaaa confident je dua beradik nih

sekali
ohooooo salah jalan...
jalan mati weh
hahahhaha

tengok si akid tu
melencong ke lain dia haaa

ihiiiikkkksss
hegeh2 follow kami balik hihi

anak bos paling kecik, audi
punya susah nak snap pic dia

saja bawa buku ngan kaler
bagi aniq 'ralit' skit
dia akan dukkk je dendiam kat situ
kalo dapat colouring
minat seni agaknya haha

ini budak kocik
awal2 dah ngap dulu
hehhehe

ku sangkakan ada lagi udang mangga
tapi rupanya menu di situ akan rotate
hahahahhaha
muka kecewa semua orang hahaha
tapi this one not bad jugak
rempah herbal dia
terasa kat lidah

aku suka desert yang di sediakan
itu yang tiga segi

tetap menjadi pilihan hati
ohhhh puding di kiri kanannya juga
lazat ya amat

3 4 kali aku datang scoop masuk mangkuk
uishhhh
nasib baik buffet
dan meja desert ini
sebelah je dgn kami
makanya
zrassssss

sago gula melaka
shedap!

kambing (kiri) adalah sama macam last visit ari tuh
dan daging belah kanan itu
sangat enak
6 keping kot aku habiskan
hahahahha

ini portion nasi aku
nasi apa lak nih
alahai
x ingat lak haha
lauk pauk campur2
salmon, bake fish, kuzi kambing,
lemak udang, udang herbal,
ayam gulai kot

ini semua dah selesai makan
tapi duk gagah jugak
cuit yang itu
cuit yang ini
x bangun pun dari kerusi
maka anak2 pun kebosanan
berkeliaran ekekeke

itu sajalah
sekian..


9 comments:

syanis said...

mmg nmpak sodap sumer mknan mknan itu....... herm....

miezrina said...

nyum nyummy

atty's said...

very yummylicious....bila nak banje acik nie..huhuhuh

Zura said...

cedapnye...mcm santapan d raja plak...:D

sI tEDI said...

adeh.. tiba2 perut bunyi2. ekekekeke

miezrina said...

sedappp!!! kak ty... mai la sini.. meh meh

zura... ihiksss... ye ke... haha

sama lah tedi huhuhu

Aleeya said...

tegoda jap nengok makanan2 tu..

dah besor anak2..bestnye ade hero2 neh..

selamat berposa ehh..

Izan said...

meriahnya makanan...=)

miezrina said...

aleeya... boleh cuba ngan lan... series sedap.. berbaloi....


izan... huhuhu... anda di kejauhan.. apa kurangnya eh... lg mknn pelik2 kan