Uh!! Follow me?

Wednesday, September 2, 2009

hasil tangkapan secara rawak

kira ini adalah entry paling
'show-off'
yang berlangsung dalam blog aku
sebab ianya tiada motif sangat
sekadar nak mengabadikan
hasil tangkapan gambar
dari DLSR
yang aku rasa
ianya sangat cantik
wakakakakkakakakka

saja lah
aku nak juga letak kat blog aku
nak harap print gambar2 ni semua
ohhhh ntah bila tahun lah kan
so abadikan saja di blog
maka
ia akan kekal sebagai history
kannnn

konon2 aku nih
dah pandai lah main main trick skit
bila mengambil gambo kan
keh keh keh
perasan betul aku nih

hari ahad hari tu
sempat la aku buat shoping raya skit kan
aku aniq n abe
pergi ke kota bharu kejap
mencari baju baju raya
mereka mereka yang berkenaan
sepanjang2 jalan masa balik dari kota bharu
aku adalah memegang kamera x lepas2
ekekekekekekke

so ini hasilnya

masjid

pokok gergasi ahaks

kelantan darul naim

awan yang terpilu ?


setinggi awan

berkuasa

merdeka

na frozen? haha

smile

sawah yang kabur

pupus
(maaafkan biasan pada cermin kereta itu)

seperti boat di atas jalan raya?

mercu tanda rupanya

satu lagi tanda

DOF

4 comments:

syanis said...

na senyap senyap ja ada buka kedai daging kat sana eh....

@--- Sueanne ----@ said...

waaaa..dah lame tak kelik kelateeee..huhuhuh..

miezrina said...

wahahhahah... agak keliru juga na... x sangka... tiba2 ada kedai di kota bharu hahahaha


hai sue.... pekabo?? jom aaaa balik kelate... jom jom

lankapo said...

wahhh cantiknyaaa...pandai lah na amik pic..