Uh!! Follow me?

Wednesday, September 2, 2009

ini dah kira kes BULI tahap dewa!!!!!!

aku x tahu lah
kes ini sudah di laporkan atau tidak
sudah di bicarakan di muka pengadilan atau belum
tapi suka nak share
ngan korang semua

kes buli
paling dasyat abad ini
melibatkan seorang wanita!!!!
yaaa wanita........
sampai hati mereka ini eh

kesian perempuan ini


































video



hahahhaha
kejadian berlaku petang semalam
di dalam kereta
semasa on the way nak ke
restoran muzium

hahahhahahahha

enjoy!!!!


video


p/s: abaikan word 'auuwww' yang kedengaran
dalam video yang pertama
wakahkahkahkahkahahahahhaha
wakakkakakakkahahahhahaha


5 comments:

yaya said...

kemain bermesra-mesraan cara tersendiri....

miezrina said...

huhuhu... itu lah dia... anak2 dah besar nih... dah sekepala... antara larat layan atau tidak sahaja lah

Penjejak said...

hehe...adik2... buli lagi..jgn kasi chance...hehe

neezareef said...

adeh..comelnya menantu aku membuli mummy..jgn sokk2 buli mak metua yah..hehe..

mula2 aku nk puji akid baik je tgk skali dia pn join upenye wakakakkaa

miezrina said...

penjejak... hohohoho.. itu adik2 mmg x makan saman... ada peluang sure dia buli punya....


za... ohohoho... mmg aniq tu pencetus segala perilaku akid.... apa abg dia buat dia mesti ikut lah... letih aku