Uh!! Follow me?

Monday, November 24, 2008

TAG 'print Scr' ~ mudah jer

hahahhaha
aku bz ni benonya
ahaksss

tetiba dapat lak tag dr anie ni
senangnyer ahaksss

terus buat
leh la nyambil rehatkan otak n biji mata jap
leh pulak tunjuk...
'nah bukti screen aku.. hamik ko... myob punya window pun dah berapa banyak daaa"
tp tetap tab utk internet tu
yang paling depan a.k.a utama yer..
pagi2 bukak internet dulu
browsing around
baru bukak kerja wahahahha
apa nak jadi ini manusia
wakakakkakak

just before aku bukak blog aku
dan ternampak mesej dr anie ni
aku adalah sedang perah otak di screen ini

ya ya...
aku tau kerja aku
tanggungjawab aku
no regrets yer terjun ke bidang ini
well keluhan aku ni saja
nak kasi korang puji
aku ni RAJIN... wah!!!

dan dari pagi
aku adalah keep refreshing


facebook aku
addicted sudah
suka betul aku dengan itu facebook haha

o.k
its done

kerja ni pulak mau ku panjangkan kepada
princeredzha
preciousinnocent
peej
shafa
kak nurul

okay kawan2
sila buat yer
sonang yooo..

this is the rule :

1. Take a screenshot of your desktop without moving/closing any of the windows
2. Tag 5 people

DONE!!!

2 comments:

precious innocent said...

tag nie yg paling sonang...

tp esok aa akak buat aaa...
wakak... semuanya carried fwd...

-mama emma-

Anie said...

wah...pantas juga...thanks yer na