Uh!! Follow me?

Friday, November 28, 2008

rombongan che' Jah

ni cerita last week
x terupdate

itu la aku ckp
bahan nak update nya banyak...
tapi itu lah
mungkin masa pack sgt hari2
feel tu x der nak update
blog hop je aku suka
hahahhaha

so ini citer 16-11-2008

after birthday anak buah aku
Balqis & Darwish
(oh ya... entry utk birthday derang pun x buat lagi er!!)

x per x per...
suka aku la nak update mana satu kan
hahaha

layan ni dulu yer...

heheh masa ni tuan blog masih bergaya ngan N95 itu
oh rindu
hihi

gambar-gambar ni hanya sebahagian sahaja
sebab kamera abis bateri lak
adehhh
salu time kemuncak gini la nak abis bateri pun haa
ekekkeke

seme bengang
tp nasib baik ada itu tepon
hahaha
boleh la ku gunakan segala reta yang ada
hahahhahahahah

and utk melihat gambar2 lain
kena tunggu after raya haji ni yer
akan ku buat sambung entry ini
sebab lupa nak bluetooth kan gambar2 itu
dari henfon itu
adeh...
langsung x ingat
rugi betul

kami naik hampir semua
yer semua game
tapi dalam first world je lah
(dapat staff price.. of course)
ate naik pun dah lewat kan
so seme2 tu nanti akan masuk next episod
tungguuuuuuuu

4 comments:

atty's said...

den tunggu

miezrina said...

uiksss hahahhaha

o.k kty...

lps raya yer

neezareef said...

dh npk slim

miezrina said...

wahhhhhhhhhhh teruja haha

tq tq