Uh!! Follow me?

Wednesday, November 12, 2008

perjumpaan ibu-ibuan (ade ke perkataan ni)

sabtu 08.11.08
tarikh keramat
ahakssss

hari tu ada la seorang teman cyber
juga seorang blogger
ada turun Bangi
teman ni dari Batu Pahat
so, kami kami yang berdekatan ngan Bangi
buat la rancangan nak berjumpa dia kan
(aku dah jumpa sekali.. last trip dia ke KL suatu masa dulu... lama dah)

so teman lain lak yang stay kat Bangi
dengan berbesar hati merelakan rumahnya
untuk menjadi titik pertemuan ini
simple plan... fast decision
lastly we make it
FUN!!

best giler perjumpaan kali ni
ye lah
ramai yang ternanti waktu2 macam ni
dalam banyak2 perjumpaan
memang x penah ada neeza ni
so masing2 macam amik kesempatan
nak join jugekk ahakss

thanks la pd tuan umah
walaupun bz
walaupun keje pada hari perjumpaan
sempat jugak la yek
masak yang best2 hehehe

jom tengok apa yang berjaya di rakam
huhuhu ayat macam paparazzi
padahal seme gamba ala ala
dalam sedar gitu hahah

aci dak kalo aku malas letak caption
wakakakakkakak
banyakkkk lagi nak update ni
x dan kang
adehai...
ponet makcik tau

k layan dulu
dan kalo x puas gambo ni
masuk la ke
atty
neeza
nurul
umi
bd

tu pun kalo derang dah update ye
huhuhu

5 comments:

mamaREDZHA@achik said...

wah.. beh tu... da yg achik kenal x antara blogger2 mom tuh..klu ada awat x ajak mak skali,(sibuk jer!) heh!!

weh, awat hg aku nmpak cm gemuks laks kt pic nie??...huhu!! baju kot? ke tol2 dh bertambah beratnya?? lama dh x tgk hg... jgn marah yerkk!! cabuttt.......

miezrina said...

wahahhahahhahha.... ada tu chik... kak atty ngan neezareff... knl tru blog ler.... blm jumpa live lg kan..


wahahahhaha mmg tgh gomuksss... cam pegnen pun ada nih uwaaaaaa help helppp

mmg tgh nafsu mkn yg membuak2 nak wat cam mn kan.. terima lah... ihikssss

miezrina said...

x yah cabut ler.... aku x larat pun nak kejor hang wakakakkakak

neezareef said...

gelak je aku baca ko x larat nk kejo..wahahahaha

ape pun menantu ku tu mmg la ensem lg begaya la sgt ha...dgn rambut nye lg...

miezrina said...

huhuhu..... x per la kalo mcm tu
lega skit....
maknya x yah la cun2 lg..
kang x nmpk la ke-eceman anak teruna
wakakkakakkak


kaber line.. whhahah