Uh!! Follow me?

Friday, November 28, 2008

akid.new gear

o.k
ni satu soalan yer
macam mana nak atasi
sorang anak yang kedekutss
haaa
bukan sedikit kedekutnya yer
banyakkkkkk (itu yg ku letak 's')
hahahha

aniq ni kan
memang salu berkira ngan adik dia
apa2 barang mainan dia
mesti dia x bagi adik main
habis pujuk pun
dia akan bagi dengan ayat
'adik pindammm (pinjam)'
haaa
sampai mcm tu skelai tau dia punya kedukut
sakit hati betul la

so nak x nak
aku kena beli la mainan2 lain untuk akid
dannn
bila beli untuk akid
sure tanya pulak
'ni adik nyer... aniq nyer, mami lupa?'
lorrrr
mati gue weiii
macam mana tu
korang korang ada masalah ni x?
hermmmm

and
ini yang ku belikan si akid last week
kesian jugak dia duk golek2 kat bawah
asik lak kena ada pemantauan
kalo bior kan aje
ada lak baby penyek
hahaha
bukan boleh percaya sangat aniq ni
penah cuba kuda-kudakan adik dia ni haaa
member tu nyerah je...
sib baik aku nampak
kalo idak...
mau patah pinggang si akid ni haa
adehaiiii riso je


dah nampak adik dalam bouncer tu
aniq duk mintak imbuhan dia la kan..
adusss
apa lagi la ini budak maukan
herrmmmm

helicopter
ha'ah helicopter radio control tu
aduiiii senggek mami kalo gini

wah mami kedekut jugak
hahhaha
(mak sapa la ni hahaha)

9 comments:

mamaREDZHA@achik said...

hehe...tomeinyer akid.... tengelam terus la aihh.. nmpak kepala jer... walker besau dr tuan..hehe!!

ains said...

huhuhuhu... na layan... kekekekkeke

miezrina said...

Chik, haha mmg tenggelam terus, tp dia suka duk atas tu kan, belasah

Ain- hehe layan

ummi balqis said...

hurm... takpe, ajar je dia sikit2.. lets say kalo die be nice ngn adik die, bagi award dlm bentuk lain, means benda2 selain menan tp die suke.. maybe leh kot cara camtu? iyeke? ape kate maknye? hehe

miezrina said...

Haa itu la ummi-balkis, sy dah puas kasi dia mcm2, biasanya pen n paper dia suka sgt, tp x lama la kan, asik dtg dengki lg dan lg. X nak dia nmpk kt lbhkan adiknya, salu ajak dia join diaperkan adik, bg bedak, minyak n etc. Tp ttp ada lg jeles tu, lama btl nak pulih ish

neezareef said...

na...seropa jugak lr ngn awex kt sini..akak punye..mainan adik pn ngaku akak punye..abis adek xdok menan dahh..semua akak punyooo..wahahahah...

miezrina said...

hahah ye la besen,
macam mano tu..
aniq dulu gitu jugak...
tp la ni dah o.k kalo btl menan tu dia nmpk kt belikan kat akid..
dia leh accept dah
tp nak habuan dia jugak
x beli apa2 nnt
sampai ke sudah duk ckp
duk ungkit
kata kita berjanji nak beli pulak
bila ntah janjinya
dia pandai2 berjanji sendiri hahahha

Wanita Anggun said...

wah...akid ade menan baru...

huhuhu...biasalah tu na...bdk2...
mmg gitu ler....

tp make sure mmg kene tgk2kn la aniq tu..riso gak kn...

miezrina said...

iyo lah kak nurul...

eee x sanggup den penyek ke hapa eee

hahahha