Uh!! Follow me?

Thursday, October 30, 2008

feuuuweeetttt!!!!!

hahhahahahha....
amacam?? agak2 ada aweks nak numpang x??
ekekkekeke

opsssss
soooorryyyy dah ada pembonceng yea!


waktu ni..
aku amik annual leave 2 hari
terrrpaksa amik sebab pengasuh anak2 cuti (emergency)
boss pun terpaksa akur....
and pada waktu yang sama
cik abe kena bertugas luar kawasan (adeh skema!)
hehehhe

being me...
aku x suka tinggal sorang2
i mean hanya ngan anak2..
kat rumah kan..
kebetulan abang aku pun cuti 2 hari
huh.. apa lagi...
'abang tolong hantar na umah abang yen..."
wahhh skrip cam gaduh2 je kan...
ekekekke

nak dijadikan cerita kami keboringan lepak2 di rumah saja kan
timbul la idea yang x semena
'genting jommm!!'

hihihihi
x der apa aktiviti pun sebenarnya
hanya nak makan n window2 shopping
yeke window?? (syuuuu!)


decide makan kat kenny rodgers
sebab aku x puas makan macaroni cheese ari tu
ahakss.. layannn

pusing2... cari pasal
jalan2 cari makan
main2 game seme

tengok muka tu
semangat tu tengok orang main game...
dia nak main x reti kan
tengok je lah hehehhe
hermmmm x der apa la sebenarnya
sesuatu tanpa tujuan
layan anak2 naik kuda funfair jerk la
(macam x dak kat tempat lain je kan apalahai)


yang kelakarnya
masa nak balik tu
genting hujan la pulak
so kami x leh ikut open air punya laluan...
kena amik tangga and jalan ikut terowong staff la kan
ate nak lindungi anak2 daripada kena hujan
especially akid la kan...

so no choice
abang aku kena la angkat stroller
dengan akid sekali
nak turun tangga kan wakakkakaka
aku saja je naya abang aku tu
malas ler nak lipat2 stroller tu
so here we goooo!!!

riso jugak abang ku tergolek ke hapa kan ekekek
lawak juga sebenarnya hahaha

update**

saja la taruk gambo sendiri
hahha

5 comments:

syanis said...

genting ni dah mcm umah ke 2 plak na... hahaha,, lg 1 ku xcaya mu window soping ja... hahah

miezrina said...

hhahhahahahha.... itu ler ain... mcm dah x reti nak g mana... nak wat apa aktiviti adehhhh

ihiksss..... opsss dendiam sudah wakakakka

ct lavender said...

bestnya gi genting.. lama dah x pegi sana.. musti byk yg dah berubahkan kak..

miezrina said...

hermmmm... bila last vender g

kalo 2 thn kebekangan ini... perubahan plg ketara

jln ler.... hampir 80% jlnnya dah jd one way... so tang kona maut dkt2 cradle rock tu dah leh layan lebarrr gitu ihikss...

nnt kalo ada nak dtg lg buzz la kna.... mn tau leh jumpa sana kan...

ct lavender said...

k.na.. rasanya last tahun 2005.. hehehe.. dah 3 tahun lebih.. ntah bila nk gi lg.. tngu aidil beso sket.. sng nanti nk jalan.. hehehe...