Uh!! Follow me?

Monday, October 13, 2008

oh my god!!!

HELP!!!!!
neno neno
bunyi ambulan
uwaaaaaaa...


hehe
today
what a bad day for me huh
opsss x baik mengeluh kan
hermmm maybe ada hikmah

apa hel la hikmah when you are loosing your
very important thingy


mahal o.k
huakhuakhuak
oh x sanggup nak cerita kecuaian
huaaaaaaaa... sedey2

ya allah
helpppp
mana nak cari duit nih
nak gantiiiiiii

jika selepas melihat muka ini
anda rasa amat terharu
sila la bank in sumbangan anda ke akaun bla bla
wahahhaha tetiba je kan..

begini ceritanya..
after settle keje tadi
hamba pacar yang hina ni nak balik umah la kan
sesambil tunggu abe sampai

boss kesayangan call
mintak amikkan dia dari umahnya
and hantar ke kedai sound system berdekatan office
(kete dia tengah 'bikin' kat sini yea) korang pun tahu kan
boss aku very the manja ngan aku
wahhh statement :P
dia mmg x leh blah punya nak baik2 ngan aku kan
walaupun dia ada 3 biji kete kat umah
plus yang duk kat kedai area office menjadikan totalnya 4 buah kereta
boleh je dia nak ulang alik tukar2 kete gilir ngan driver dia kan
tetap nak manja2 ngan aku o.k
ishhhh

tapi cerita ni aku yang cuai yea...
boss aku memang la macam tu perangai
dari dulu lagi
aku cerita ni saja la nak panjangkan cerita
hahahahhahahahhah


oh back to the story
sampai umah bos aku tu
aku kuar kan henfon la
nak call dia
kalo aku jerit dari luar umah dia tu
sampai tercabut anak tekak pun dia sure x dengar lagi kan

di pendekkan cerita
bila abe sampai je aku terus ke rumah boss

berjaya amik dia and drivernya
bla bla tup tap
sampai la aku kat area parking depan kedai yang di maksudkan
then sembang2 kejap
boss pun kuar...
aku lak terus bangun (keluar) dari seat belakang tu nak tukar tempat la kan
gila hape aku nak duduk bagaikan mem besar kat belakang tu kan
kang muncung lak cik abe ku itu ihiksss
so, masa tu la sesuatu terjadi di luar dugaan
tanpa aku menyedari fon aku jatuh
ya jatuh... dan aku x sedar o.k

dengan sangat hepi sebab dah boleh balik kan...
selamba je jalan..
sesampainya di parking balai
aku nak call pengasuh anak2 lak kan
this the moment.. yang amat la gelabah
cari fon x der tau
dalam henbeg, atas seat belakang n depan
abe dah try buat miss call... ringging ada.... tapi x der sebarang sign henfon berdekatan kami
kalo tidak mesti dengar je lagu awie
"... sesalan aku hanya, untukmu sayang.... ampunilah segala..."
haaa layan okay!
wahhh dah mula fikir x tentu hala
then, hati terdetik
'jatuh kot bang!'
kalo x kat rumah boss (masa nak tukar ke seat belakang)
mesti kat parking sec 9 tu kan..
dah masa tu je aku kuar masuk kete
dan ala2 x sedar diri sekejap kan

then try call boss...
mintak tengok kan ihihi
boss pun dengan sepantas kilat (aku agak je lah kan)
tengok2 kan kat situ
alhamdulillah ada.. tapi....
the moment dia nampak fon aku
la la tuuuu la jugak sebuah kereta toyota vios
prappp!!!! wahhhhhh sadisnyaaaa
terpijak sudah huaaaaaaaa... sedey2

hermmmm
x ada rezeki kan
kira tahan jugak fon ni yea...
tidak lah terpenyek terus ke hapa kan...
siap leh wat call.. jawab call
screen memang broken la
sangat la magic kalo aku leh sms sesapa dengan keadaan screen yang x nampak hapa
hihihihh.... so nak x nak... kena tukar lah...
maybe tukar screen plus cover segala
sebab ada beberapa kesan lekuk2 gak...
then tukar fon...
yes! aku akan tukar...
babai C902
kita memang x berjodohan
huaaaaaaaa... sedey2

7 comments:

Umi_Aliesha said...

alahai...sadisnya..takpelah na..suruh tuko lg baru n canggih tuh...

neezareef said...

na..ape kata...
dia nk suh kita pkai 'N' sesama :p

precious innocent said...

suruh la bos na gantikan...

ye la.. kalau x kerna dia, xkan la hp na tu esiden mcm tu...

-mama emma-

k.nurul said...

wa....ciannya na...
ade hikmahnya tu...
sambar je baru na...ekekeke...

miezrina said...

kak umi ~ ye la... tgh hr ni kena ricci la... tgk yg CANGGIH.. wahhh

sb ~ itu N yea?? hahah... ehem2

kak emma ~ huakhuakhuak.... memang patut mcm tu kan kak.. haaa... sila prihatin yea boss.. wahahhaha

k.nurul ~ itu ler kak... adehai... sedey

atty's said...

msti na dah tuko hp baru ni..next entry nak tgk hp baru

miezrina said...

termakbul impian kty... wah tetiba!

ish ish ish... next entry dah ada tu kty :P