Uh!! Follow me?

Tuesday, October 14, 2008

patah tumbuh hilang berganti

alhamdulillah
found it!

setelah di tanya harga untuk major surgery
fon sony tu kan
o.k la price dia
boleh TAhaNNNN jugak o.k

tapi nak wat cam mana kan
mmg dah nazak betul tu
kena gak la jalaninya
hadapi la dengan tabah kan
ihiks

so
for the moment
satisfied la dengan yang ni dulu

dulu,
memang x berapa berkenan yang ni
sangat la x suka the size
besar skit la kan
hermmmm mungkin dah di takdirkan
aku akan berjumpa gak N95 ni
tapi aku amik yang biasa je
x mo la 8G segala tu kan
bukan nak dengar muzik ke hapa ke
bukan nak donlod bagai2 kan
cukup la leh call, mms, internet
dan
kameranya bagus... harus! :P
(plus, over dari bajet hahaha)


patut la macam terlalu banyak penghargaan,
increment n bonus tahun ni
ada sesuatu rupanya
sesuatu yang terjadi
di luar jangkaan kan
redha la aku
bahawa hari ni aku sedar
syukuri la apa yang kita ada
hargai lah saat-saat
kita di beri peluang 'merasa'
alhamdulillah
alhamdulillah
alhamdulillah

:)

14 comments:

neezareef said...

aku menciiiii.... aku yg mengidam ko dpt duluu..uwaaa :P

atty's said...

wah na..with new gadget...

miezrina said...

:P

Umi_Aliesha said...

fuiyyooo.terus tuko tuh!

miezrina said...

x tuko kak...

yg sony repair
nak wasiatkan kat ayahanda terchenta

Wanita Anggun said...

waaaa weeee dh merembat dh rupanya.....very the cepat na...ekekeke...

lankapo said...

antar repair baper ct ?

yg baru ni baper rega ?

lah bg kat yahnda ke ingat nak pas kat lan haha

syanis said...

wah na.....jeles... jeles...

miezrina said...

lan~ wahahahhaha po kojo pass kat lan lak... ada share saham ke kita ekekke

ada la beberapa ringgit semuanya... wahh main rahsia2 boleh?


ain... jgn lorr... ku sadis tiada henfon kang...

lankapo said...

alaa tak dapat keww,

ayahnda nak hp murah2 jekk

ct lavender said...

wah k.na.. besh2 dpt henfon baru..
n95 tue.. hehehe...

miezrina said...

ish lan... ayahanda skang pakai N73... x kan nak range bwh dr tue... ooo tidakkk ekekekke

achik @ mamaREDZHA said...

huiyo.. tukar lg.. kamu ni mmg le... x patah pn slalu berganti la... x yah tgu patah aih...hehe!!

miezrina said...

:P

hang dah phm noooo....