Uh!! Follow me?

Tuesday, October 21, 2008

dating part two!

dating 2
kali ni kat pak li kopitiam lak

first time torai sini
tengok achee cam beh je mkn sini kan
terliur gue
dia goda lak ngan strawberry blended
wahhhhh x boleh tahan okay!

so decide ke sini after regular/ monthly check up anak2
wahhhh sanggup tu x bawa anak
dating punya pasal kan
hahaha
x der lah
korang ingat aku ni seburuk itu kah perangai
hahahhaha
anak2 yang x mo ikut tau
ms nak kuo pintu umah tu
tetiba je aniq jerit
'nak g umah mama.. nak tengok lori sampah'
aduhaiiiii
aniq memang gitu
suka beno ngan lori sampah
jangan x tahu
dia nak jadi tokei company angkut sampah gaknya
wahahhahahha

so aku x nak la kecewakan dia kan
terpaksa la hantar jugak dia dan adiknya ke rumah mamanya
kami pun jalannnn project dating kami tuh
itu yang macam si bujang dan dara je
makan berdua gitu hahahhah

untuk first try ni
tidak la mengecewakan
food memang sedap
drinks lak
wahhhh marvelous seh

mine... tiramisu coffee blended
gila beh
cuba la kalo x caya ish ish

mine 2nd round
hahahha
seyes sedap jugak
ni rekemen by achee la
jelly2 tu wallah
x boleh tahan

abe punya
cappuccino blended
biasa dia akan order hot
tapi hari ni cold lak
layannnn
(dah setengah baru teringat nak snap)

Roti kaya
pada menu tu ada buat caption macam ni lebih kurang bunyinya
'pilihan pak li kopitiam, jika anda makan roti kaya ni, anda akan jadi kaya!!!'
wahhahahahahhahha kelakar betul
banyak lagi la caption yang kelakar2
tapi aku x ingat la kan

prawn mee for me

kuey teow for abe

hermmmm
kat pak li ni, lelaki-lelaki ini
suka la kot yek
leh cuci2 mata gitu
awek/students2 selalu la lepak2 sini kan

tengok la tu
mata melilau cari pemandangan indah gitu
wahahhahahha
siap cakap "indahnya pemandangan"
wahahahhaha
dah ada hajat
'lepas ni leh ajak kengkawan lepak2 sini'
wahhhh angkat geng!

muka hepi
snap kat kete je
sebab cik abe x layan
sibuk tengok makwe katanya
wakakkakak

model buku haiwan
wahahahahha
lama dah x belikan buku untuk si aniq
'mummy busy la sayang!'
kebetulan ada budak jual2 kat situ
hermmm terus la beli

selepas itu kami pun balik
taraaa
saja la kan
x penah amik gambo fon kami kan
sama2 pakai model SE C902

then pada lewat petang hari yang sama la
kejadian ini
uwaaaa
terus muka jadi gini




note: mama = pengasuh


12 comments:

syanis said...

adeh muka last.. sedih gilo

precious innocent said...

ha ha.. akak pun selalu gak mkn kat sini..

pina la punya keje... he he..

-mama emma-

miezrina said...

hahahha ye la kak
pina la nih
adehai
terjebak!!

nurulz said...

kak na..sama pulok empon kite nih..heheh..

tp dah dapat empon baru kan..
oke la tuh..

miezrina said...

oh sama ek... huhuhuhu

ye la... sementara ke selamanya ke

x tau la ni

mamaREDZHA@ p-na said...

wahaaaha... sy kah yg berdosa?? huhuhu....

wah.. makin kaya la pakli.. kena bg i commission nie tolong pomot... peh tu hg pomot kt blog laks.. aduss.. lg kaya kaya kaya la pakli tuh....hehe!!

tp mmg mantap ice bland dia.. yg aku suka, kunyah2 jeli tu.. cm liat2 jer.. nyam2!!

miezrina said...

ish ish ish...
bleh lak dia goda2 jeli kenyal lak haaa
sib baik tgh hujan wooo aku idak mau ku lajuuu je menuju ke pak li
x per x dpt pak li, old taown pun okeh

lankapo said...

ct,

kat ner ni warung pak li ni?

shah alam ke

cam best je

precious innocent said...

invitation to ryan's birthday bash...

lie_nurulz said...

selalu datim yerk..hehe

kak na kita exchange link ye..
link me up..!!:)

nuu_OL said...

wahhhh apa jadi pada hp tu.would like to try coffee tiramisu

miezrina said...

lankapo ~ iyo la pakli shah alam.. try ler... beshhh

nurul... yes boleh boleh

nuu_ol ~ itu henpon digilis dgn kejam oleh sebuah toyata vios... uwaaaaa... tp dah pulih yea... walaupun meninggalkan kecacatan kekal kpd henpon berkenaan... still kira pulih la... sbb adikku sdg bergaya menggunakan henpon itu sekarang ekekke

try ler that tiramisu... pasti x mengecewakan... ngeee