Uh!! Follow me?

Thursday, January 14, 2010

penangan tahun baru....

dah lama x menayang.... boleh keluarkan statement gitu tak?... terpulang pada penerimaan masing2 la kan.... ada sesetengah orang terlalu sensitif.... nak bergurau pun x boleh.... melawak pun x boleh... so, terpulang kepada korang la kan... tepuk dada tanya selera
masing masing punya hak la nak cerita apa.... nak tulis apa... kata blog ni milik peribadi gitu kan

herm... aku dah banyak terlepas atau melepaskan cerita2 tentang gadget2 terbaru..... contohnya... mini laptop aku yang di beli bulan 4 tahun lepas.... LENOVO S10.. ada aku cerita? x der kan... haaa kan memang dah byk di lepaskan cerita2 yang boleh membangkitkan emosi berbelah bagi sesetengah insan..... pasal speedlight canon aku? pun x penah cerita kot kan... masa g langkawi aku terjebak yang itu... pun x masuk blog juga.... salah satu sebab BUSY lah.... and no mood... sangsi pada pandangan umum nanti jika kita lebih2 up kan story sebegitu.... niat mahu kongsi pandangan dan kebahagian... di salahtafsir dengan mudah..... susah juga tu kan

maka kali ni... kasi la can.... kasi la ruang... makcik nak mengeksperesi rasa gembira..... dapat upgrade blackberry bold... kepada bold two.... wallah..... rakan2 terdekat mungkin sudah masak... kecintaan aku terhadap blackberry.... tiada tolok bandingnya lagi..... aku yang dulunya cepat bosan dengan model2 telefon sekarang begitu loyal kepada satu satunya fon yang agak bosan rupa bentuknya.... tapi mempunya spec yang sangat2 berbaloi baloi untuk di miliki... dan bold two adalah seperti anugerah..... aduhaiiiiii x der yang dapat celen la aku rasa.... ahahahhaha




ermmm.... aku bukanlah tiba2 timbul niat nak tukar fon... ater dah lama x melawat kedai henfon... dan laman web henfon... kegilaan terhadap bold menjadikan aku buta gadget sekejap... memang x tahu la apa jenis fon yang terbaru di pasaran... memang x di update dengan model2 hangat di pasaran.... lebih tepat x ambil kisah la kan.....
tapi nak di jadikan JODOH agaknya dengan blackberry bold two ni... suatu petang abe call aku dan cakap... "henfon abang hilang... terjatuh kat mana ntah.... mungkin masa naik motor tadi" tuuuuuuudiaaaaaa..... jarang terjadi dalam hidup kami.... henfon hilang... memang kebiasaannya henfon tu mesti di tukar (trade-in). menda nak jadi agaknya kan..... maka petang itu juga.... kami ke celcom untuk memohon simcard abe yang baru..... then seterusnya ke kedai henfon favorite untuk meninjau2.... apa kata tinjau... terbeli terus.... hahahhahaha o.k la.... henfon abe tetap sony ericson juga... Aino... range harga yang mampu milik..... dan terjebak juga aku menukar ke bold two... memang x tahan betul.... keputusan yang adil dan saksama..... dedua dapat habuan... maka x der la gaduh2 dengki ke hapa kan... wakakkakakakkaka


x rasa macam lawa ker gambar kali ni..... ahaksssss...... asah bakat tu.... jangan x caya.... semangat lain macam lak haku... sanggup tu keluarkan kamera dslr yang gabak gitu kan..... maafkan wanita yang kadang2 hover neh ahaksssssss......

***credit kpd seorang teman yang sangat gigih design kan gambar anak2 aku yang comel... boleh dijadikan penghias kertas dinding di henfon baru ni... tq ain... hiks

30 comments:

atty's said...

beshnya hp baru ..

deena awanis said...

nak henpon baru jugakkk!!!!

jeles2..hukhuk

miezrina said...

ngeeeheeeeeee

syanis said...

sangat cantek!!!!!!!! jeles i....

owh wallpaper hp pun cantek... hehehehhee

nnt free ain buat lagi... itupun jika na x kesah kiranyer ain mengcopy gambar hero hero mu... hehehehee

miezrina said...

hihihihii.... tq ye ain.... copy la seberapa banyak pun hiks

Anonymous said...

buy diazepam online anxicalm tabs 5mg diazepam side effects - diazepam xanax withdrawal

Anonymous said...

diazepam 10 mg buy diazepam online eu - valium diazepam online usa

Anonymous said...

xanax no prescription what is xanax drug for - where to order xanax online no prescription

Anonymous said...

valium without prescription valium effects muscles - half life valium system

Anonymous said...

generic ativan ativan generic name lorazepam - ativan dosage mri

Anonymous said...

buy diazepam buy diazepam 5mg online usa - diazepam high how much

Anonymous said...

where can i buy xanax online legally 2mg xanax 1 beer - does xanax show up standard drug test

Anonymous said...

buy diazepam diazepam 5mg india - diazepam online ireland

Anonymous said...

order xanax no prescription xanax dosage for anxiety - effects does xanax have

Anonymous said...

buy cheap ativan lorazepam online-apotheke - ativan uses for the elderly

Anonymous said...

buy xanax how long does xanax 2mg last - where to buy xanax without rx

Anonymous said...

can you really buy xanax online xanax 1mg - what is xanax half life

Anonymous said...

buy ambien online ambien cr images - ambien side effects commercial

Anonymous said...

generic ambien ambien 10mg vs 5mg - the pill ambien

Anonymous said...

valium depression valium dosage limit - buy cheap roche valium

Anonymous said...

buy ambien online no rx buy ambien online usa - ambien for sale

Anonymous said...

order soma online soma 250 mg drug - order soma online cod

Anonymous said...

ambien online pharmacy zolpidem generic ambien cr - order ambien online canada

Anonymous said...

soma online soma intimates online store - soma drug 2410

Anonymous said...

soma for sale carisoprodol 350 mg sleep - buy somatropin in mexico

Anonymous said...

buy valium no prescription needed liquid valium medication - diazepam (valium) alcohol withdrawal

Anonymous said...

buy cheap ambien ambien vs ambien cr dosage - ambien cost costco

Anonymous said...

buy valium online effects 15mg valium - order valium from canada

Anonymous said...

buy diazepam generic valium xanax vs valium flights - valium for anxiety symptoms

Anonymous said...

diazepam online generic valium manufacturer - valium dosage compared to xanax