Uh!! Follow me?

Thursday, January 28, 2010

ingat tak contest blog ini???!!!

PENGUMUMAN ULANG TAYANG

korang ingat x contest blog ini
ingat tak?

haaaaaa kalo ingat, bagus bagus.... good!

kalo x ingat meh sini acik ingatkan
contest tanpa syarat ni
seme orang boleh join...

senang aje
korang mesti dapatkan capture number 07770
untuk jumlah pengunjung di blog ini
no. tu nun di sebelah kiri blog
kalo korang berjaya capture print screen itu
emailkan ke miezrina@gmail.com
dalam kadar segera....
ihiksss...

sebenarnya aku dah terfikir hadiah terbaik wokk yang aku nak bagi
haaaaaaaa
maka cecepat la korang hit that number
kalo 2 or 3 org yang berjaya
maka 2 or 3 hadiah la yg aku sediakan...

Selamat mencuba... okeh!


oh ye ye.....

ada satu perkara lagi

-klik gambar utk enlargekan-

korang nampak tak jumlah follower tu?
sapa2 yang follow aku sekarang
(hanya utk yg belum follow la ye)
maknanya
korang adalah follower ke-80
aku juga akan kasi cenderahati
ha'ah memang tengah bermurah hati sangat2
bulan ini bulan terbaik
sebab apa?... sbb oh.. adalaaaa... rahsia boley?
keh keh keh

jom korang
tekan button follower tu eh
1... 2..... 3!
go!



2 comments:

Mr PenyuBiru said...

kalu aku nak follow lagi sekali bleh tak? hehe..

miezrina said...

cuba la... disqualified terus wakakkakaka