Uh!! Follow me?

Sunday, January 17, 2010

contest: capture your number!

****sticky mode 48 hours...****


halo halo..... herm... dah lama blog aku ni sunyi dengan contest ye.... aku ni macam dah x berapa nak beri commitment pada blog lak kan... ish ish.... aku ni busy sangat lah... sampai x tau dah samada betul betul busy atau buat buat busy keh keh keh.....

herm... perancangan untuk buat contest ni timbul pada 8/01/2010 ari tu.... hermmm tapi aku cuma sempat print screen saja.... cam contoh kat bawah ni haaaa...

apakah? herm contestnya adalah capture number..... number apa yang aku nak korang capturekan.... okey.... itu contoh aku capture number 7000... terkebetulan lak aku tersinggah di blog sendiri pada number itu.... cam best pulak kan.... so aku printscreen

skrg aku dah dapat number yang aku nak korang carik.....

iaitu;


07770

bila dah berjaya printscreen yang itu... email lah ke miezrina@gmail.com.... lambat lagi tu number tu nak muncul... ater blog aku ni tidak lah semeriah kan.... so sempat la aku kumpul duit untuk berikan ganjaran best skit kat korang.... agak bior le berbaloi gitu kan...

so, harap ada la yang berminat nak participate yer.... hahahhaha

so the contest officially launch.... NOW! GOOD LUCK everybuddy!

11 comments:

Ain said...

nanti nak try tembak la....

harap2 mengena....hehehe...

Admin.Jomss said...

menarik ni!! disamping itu contest ni boleh menarik kembali blogger² menerjah blog ni.

Mr PenyuBiru said...

apsal bila aku terjah blog ni mesti ada contest.hehe...

menarik ni. :D

miezrina said...

ain... coba di coba eh....

en admin... ihihihi harapannya begitu lah.... hihihi

penyu... ko memang.... mata 'reward' betul lah... hahhahahahha

syanis said...

daku pun nak torai

atty's said...

aku nak diah ..besarrrrr punyaaa...

atty's said...

aku nak diah ..besarrrrr punyaaa...

atty's said...
This comment has been removed by the author.
miezrina said...

ooOOOoOOOoooo kak ty... apa byk sgt post..... ihikssss...

Cath J said...

OOOO..kat situ rupanya nombor tuu.. kekekkekek... tercari2 aku...

ok lah.. aku pun nak join..

kebetulan pula aku pun run a contest.. sila2 lah dtg jenguk yer.. u support me i support you la katakan... hehehhehe...

happy weekend yer...

miezrina said...

oooooo bisa bisa..... sesama la kta yerrrr