Uh!! Follow me?

Friday, October 2, 2009

@ Si Comel Berbaju Raya Contest

AKU MASUK CONTEST LAGI

kali ni masuk contest sempena raya lak


contest adalah di anjurkan oleh

pemilik blog BabyIbu.blogspot.com

ini syarat2nya yang aku

kopipes saja dari blog babyibu tuh

Cara Penyertaan
Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls)
  • Pertandingan dibahagikan kepada dua fasa:
  • Fasa 1: 23 September 2009 – 15 Oktober 2009 - Semua peserta submit gambar Si Comel Berbaju Raya.
  • Fasa 2: 16 Oktober 2009 – 31 Oktober 2009 - Top Ten akan dipilih. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian.

Syarat Penyertaan

  • Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda
  • Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini (maknanya entry contest tuh)
  • Membuat entri mengenai contest ini diblog anda
  • Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu)
  • Sila nyatakan nama si comel dan umurnya
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified)
  • Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.
  • Klik sini untuk Q &A
Hadiah

Bagi Kategori A:

Hadiah Pertama
-Casual Meg daripada Gin & Jacqie
-Necklace by S daripada Sherry
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga
-Eyeko: Silver shopper (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Bagi Kategori B:

Hadiah Pertama
-Colorful Sally daripada Gin & Jacqie
-Pretty Birdie Earrings daripada Niko
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga
-Eyeko badges and postcard set (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Misteri
Terdapat hadiah misteri khas untuk referrer terbanyak sepanjang tempoh contest (diadili guna Google Analytics)..more info

orait orait
sebarang pertanyaan berkenaan contest
korang boleh terus g direct kat entry ini
dan tanya tuan empunya contest ye

ini gambar yang aku ingin pertandingkan

Nama Anak: Aniq Naufal bin Osmi
Umur Anak: 3 tahun 5 bulan

meh nak explain skit
aku memula nak masukkan gambo akid
macam kiut sangat dia berbaju melayu
tapi kan
koleksi gambar raya akid
memang x baper nak ada n macam x kena je
(walaupun gambo aniq ni macam x kena juga
sebab tajuk contest pun 'Si Comel'
word yang nampak macam utk umur baby je
tapi aku belasah jugak lah)
sebab ada gambo yang
x nampak full baju raya dia
ada gambo yang senyum comel
tapi x lengkap bersongkok pulak
alahaiiiiii
macam nak tanya tuan contest
'bolehkah saya buat 2 entry pasal anak saya ada 2, bolehkah?
hahahhahahahhaha

okeh
sekian terima kasih
hehehhehehe

p/s: wehhhhh masuk ler wehhhh sesama memeriahkan majlis
korang masuk tru link aku nih
nnt aku dapat hadiah misteri
aku share gambo hadiah tu ngan korang
boley??? hahahhahaha

4 comments:

syanis said...

semoga aniq berjaya.......

atty's said...

gudluck aniq

neezareef said...

menantuku tetap handsome..good luck aniq

miezrina said...

tq auntie2 dan mak mertua keh keh keh