Uh!! Follow me?

Wednesday, October 14, 2009

kenapa selalu update tru phone sekarang? dan susah nak reply komen orang?

haaaa 2 soalan utk title kali ni
hahahhahahah
berpuluh puluh orang email aku
(tipu jer)
bertanya kenapa aku selalu update tru phone sekarang
(hantar email dr henfon)


hermmmm jawabnya

SATU

senang skit

on-the-go saja

sesambil driving (jangan iru)

pun aku leh update 1 entry kat blog

kalo macam ni

10 entry sehari pun boley update

ekekekekkekekekke


DUA

kan aku ckp

rumah masih berkeadaan 'letupan bom"

jadi aku tidak berjumpa dengan cable fon2 aku

yang terlalu banyak gambar yang logik di masukkan ke blog

dan aku terpaksa amik plg banyak pun 2 keping gmbr saja

dan update melalui mobile email

atau blackberry aku

secara terus menerus

atau live cast


TIGA

live cast?

uhukkk bunyi macam canggih

sebenarnya aku suka

update tru fon

sebab aku x akan membebel banyak sangat

wahahhahahhaa


EMPAT

janji update blog kan

nanti ada pulak ratusan orang

duk bingit bising kat email aku

kata aku x update blog

haihhhhh update blog ni satu keperluan tahu?

hahhahahaha

*sound effect duit masuk ke tabung nuffnang*

haha


LIMA

tiada access internet di office

baiklah memang tidak enak bunyinya

berblog di office

tapi percaya lah

aku pandai membahagikan masa *eceh eceh*

ada cerita syahdu di sebalik kejadian

jika rakan2 masih ingat

aku selalu membebel pasal P1 yang tidak BAGUS mana pun

kacau tul

kerna boss aku sudah fed up

di humbannya P1 itu ke arah aku

(cerita mesti rial)

sebab P1 itu di daftar oleh aku

konon rekemen menda baru kat boss

dan murah pulak

haaa hamik kau

kau bertanggungjawab la

habiskan kontrak kau secara sendirian berhad

dan tiada di tanggung oleh syarikat lagi

baiklah

saya akan guna P1 secara hardcore dari rumah kelak

terima kasih boss!


sekarang masuk soalan kedua yang korang tanya

kenapa susah mahu balas komen orang?

kalo ikutkan komen x perlu di jawab

kurang hajar namanya

kah kah kah kah

adehai

jangan marah ye kawan2

kalo tru fon

blackberry aku tuh

sangat sukar sekali mendapat ultimate

access connection celcom tersebut

jadi jika

sekali dua aku balik2 kena refresh page

oh... kemalasan melanda

jika korang komen

100% sure aku memang baca

dan aku senyum dan aku simpan dalam hati

ngeeeeeee

terima kasih ye korang

sokongan anda utk blog ini

seperti tidak mampu ku balas

hanya tuhan yang mampu bayar segala jasa baik kamu

**sila tekan advertorial banyak2*

wakakakkakakakkakak






pesanan penaja

kepada sesiapa yang dapat rekemen

internet connection terbaik

untuk office aku

dan diterima oleh boss aku

aku akan kasi cenderahati *serius*

selamat perah otak

dan kasi cadangan

like NOW!

ekehkehkehekhekeh




sekian

dari starbucks sect 9, shah alam

6.41 p.m




2 comments:

Izan said...

zaman skang teknologi canggih...=)

sI tEDI said...

itu namanya live blog! Betul tak?