Uh!! Follow me?

Wednesday, March 10, 2010

Contest - Teka Gambar (UPDATE UPDATE!!)

contest lagi..
jom teka jom.....

aku mencari jawapan terpaling tepat atau dekat
hadiahnya merupakan
penginapan 3 hari 2 malam
di rumah sendiri
ahahahhaha

adeh... acah aje...
belum terfikir sebenarnya
hadiah apa....
herm....
jap la aku pk...
sebenarnya idea wujud contest ni
adalah spontaneous
sesambil duk transfer gambar
dr mmc dslr aku
ke external hard disc
aku terjumpa gambar yang di ambil di putrajaya
lalu aku crop... terangkan skit... contrast nya aku ejas skit
maka
nahhh.... jadi la satu contest
ihikss

asik2 contest je kan
jgn blog peribadi ini
jadi blog contest seantero lak
alahaiiiiiii
apa pun....
sudi2 kan meneka
akan ku update hadiahnya
kemudian nnt



*******************update*******************


clues;
1. boleh di makan
2. ringan
3. telah di olah - maknanya bkn bentuk asal sesuatu
(best pulak clue ke-3 ni ek... abe yang bg ni hahha)







pemenang akan menerima

mesin jahit mini


gambar macam biasa akan di upload kemudian
rata2 dah tau agaknya
aku memang peminat mesin jahit mini
so rasanya
agak berbaloi kalo aku bagi hadiah
benda yang aku suka la kan...

orait
sila sila
clue 1 dah naik..... teka teka
hiks
clue 2.. tuuuuu ada dah tuuuu


ada yang x dapat tinggal komen eh...
okey la anda boleh email ke
itina_02@yahoo.com
atau
miezrina@gmail.com
jawapan anda tetap di terima

tarikh tutup contest
10.03.10 @ 12 p.m
cantik kan tarikh tu
hihihihihi







p/s: kepada penerima hadiah contest2 lalu
sila bersabar.... esok akan ku pos barangnya....
semoga dengan keizinan dari Allah
esok aku tidak lupa membawa hadiah tersebut
ke office untuk di pos... amin


19 comments:

Mr PenyuBiru said...

uiit!! apa tu?? cam sarang lebah pun ade.hmm...takde klu ke? hehehe..

Mr PenyuBiru said...

nak teka lagik.

bunga alamanda!

miezrina said...

teka teka.... nnt aku free2 aku taruk clue eh

syanis said...

mcm bunga.... tapi x pasti bunga apa... bunga yang ditanam di taman taman mungkin

Mr PenyuBiru said...

nak teka lagi

belon udara panas!

neezareef said...

na..aku nih..heheh :D

x dpt teka betullah..bleh ke nk teka madu lebah..hahahaha

miezrina said...

hehehhe... jgn putus asa kawan2

update clue nya udah ada.....

update hadiah pembakar semangat juga dah di upkan...

sila la memeriahkan suasana eh




hai za.... lamaaaaaaanya x gebang..

syanis said...

PUDING JAGUNG

Fauzieah said...

egg yolks...
dalam kata lain kuning telo...betul tak? hehehe...

Fauzieah said...

tak pun bunga kekwa..atau bunga matahari..ntah..berpinar mata aku tenung lama2..huhu..

syanis said...

TWISTIES ,,,,, MAMEE.,... SBB NA KATA RINGAN KAN... MAYBE MKNAN RINGAN...

X PUN JAGUNG......

X PUN TEH BUNGA.......

syanis said...

TWISTIES ,,,,, MAMEE.,... SBB NA KATA RINGAN KAN... MAYBE MKNAN RINGAN...

X PUN JAGUNG......

X PUN TEH BUNGA.......

syanis said...

nak teka lagi/// durian../// isi durian tu la... x pun pisang... hahahaha

syanis said...

sekali lagi... kentang putar kot... muakakakakka

miezrina said...

wakakakkakaka ain... kelako... cuba lagi cuba




dah ada byk jawapan terkumpul neh... beberapa org yang hantar tru email.... tq atas commitment anda... yang di blog juga... tq...

salah seorang drp anda ada menjawab hampir tepat atau dlm kata lain... boleh di terima sbg pemenang kalo x der yg lebih tepat drp jawapan tersebut.....

tarikh tutup masih jauhhhh.... cuba lagi ye hiks

syanis said...

jap jap.. mcm buah kelapa pun ada gak... ala kelapa yang kuning tu,.. kelapa gading kot...

Mr PenyuBiru said...

nak try lagi la

punch nenas!

punch jagung! (err...ade ke?)

jeli nenas!

jeli jagung!

syanis said...

GULA GULA ANIQ+AKID... HEHEHEHHE
X PUN GULA KAPAS TU...

atty's said...

apa ko bondanya nie..nanti cari ilham dulu ..