Uh!! Follow me?

Thursday, February 25, 2010

stuck!!!

korang penah rasa ker macam ni.... stuck!!!.... x tau sebab apa..... tp tiba2 rs mcm x bleh keluar dr situasi mcm tu..... adeiiiiii....... aku ada terlalu byk draft entry..... konon nak publishkan futk sepanjang minggu yang lalu.. maknanya... tiap2 hari ada satu entry..... tp ntah apa yang menghalang aku utk sudahkan draft itu semua...... akhirnya semua stuck dlm draft list je..... bagaimana itu?

dan, di sebabkan terlalu banyak entry tertangguh..... tiba2 jadi stuck idea.... x tau yang mana satu harus keluar dulu.... yang mana patut misterikan.... aduh complicated!... akhirnya segala entry ter'draft' di dalam benak otakku aje...... bagaimana itu?

setiap kali ada gerakan di hati untuk update blog... barang sebutir dua kata.... sebab dah ada segelintir teman pentingku mengemail tentang status update blog ini.... "what happen to your blog?"... "kenapa lama x der cerita tentang kamu sekeluarga?"... dan lebih dahsyat bila suami tanya... "na dah lupa password utk blog ker?" eh suami plak... entah sejak bila guna perkataan sopan macam tu.... hish... cik abe la... hiks... haaaaa tengok.... seolah2 macam dah x tau dah bila tahunnya last aku update.... walaweiiiiii.... stuck! di situ akhirnya.... bagaimana itu?

zalim betul aku bila rasa... masa 24 jam tu mcm x cukup.... segalanya nak di buat dalam satu hari..... haih.... rehat utk diri sendiri juga penting.... tapi matlamat dalam hidup aku..... ntah bila akan tercapai kalo asik duk keluh kesah..... adil sebenarnya Allah jadikan 24 jam itu = sehari.... semua umatnya dapat 24 jam sehari..... tapi apa yang membezakan umat yang dapat seimbangkan perjuangan duniawi mereka dengan akhirat yang hakiki..... aku? x abis2 mengungkit..... x cukup masa.... sebab... aku biarkan masa itu tinggal aku... bukan aku yang mengejar masa..... tahu... memang sedar... itu hakikatnya.... tapi... manusia biasa macam aku ni... memang begini...... suka biarkan diri STUCK!! in the situation like this!.... move! move! move!

owh.... aku bukan dalam mood yang x best sbenarnya.... aku bukan dalam kekeliruan... aku bahagia hari ini..... bahagia apabila dekat sangat diri ini dengan internet.... dengan dunia rakan2 di fb... yea hari ini aku ada satu rasa rileks akal.... walaupun jari jemari lenguh meng'reply' every single comment kat fb tu... tp aku rasa sangat rileks.... seronok dan gembira..... entry ini sebagai pemangkin movement yang lebih hebat di bulan akan datang......


owh....... cik abe juga dah ada facebook account..... korang add la OSMI OSMAN..... memeriahkan friend list dia.... ekekekkekeke....






esok hari baik untuk kita semarakkan.... jom sama sama kita..... pasang satu angan.....

SELAMAT MENYAMBUT MAULIDUR RASUL..... **selawat**

24 comments:

Mr PenyuBiru said...

biasalah tu.. ade masa kita ade mood tuk berblog,ade masa takde mood. tapi dlm kes ni,ade mood tapi mental block plak. takpe.pelan² kayuh,nnt idea tu akan dtg ngan sendiri.

Fauzieah said...

go..go na..aku support kiri kanan depan belakang..amboihhh..pulun abih haa..tak kasik can org lain dah..ekekeke...
biasa lah tuh..aku nih kdg nak jek hapdet blog tp kdg2 tension yg amat dgn berukbeng kat rumah aku tuh..tenggelam timbul manjang..sejak pakai berukbeng nih tgn dah tak selincah dulu..bleh hapdet blog saban hari..cewahhh..

miezrina said...

penyu... itu le pahsel.... mental block manjang.... adoiiii... semoga ini tidak berlaarutan terlalu lama..



zie... wahahhahaha x semput ke ko ulun support dpn blkg bagai.... kang aku ok je... ko yg pengsanggg hahhaha
apa pun semoga kita sama2 slalu update blog... kesian peminat setia kita tue.... wakakakakka
lerrrr ko x leh pakai berukbang la kat area situ..... mmg sengal skit... led adik nyala kaler ungu aje.... jenuh... ihiksss

Anonymous said...

valium 10mg diazepam valium xanax - whats better anxiety valium xanax

Anonymous said...

diazepam 5mg order diazepam europe - where to get valium online

Anonymous said...

buy diazepam diazepam 2mg side effects - diazepam side effects aggression

Anonymous said...

order valium online valium effects forum - valium yellow pill 2683

Anonymous said...

buy diazepam online diazepam drug test erowid - diazepam interactions

Anonymous said...

diazepam overdose diazepam online canada - can you buy diazepam in thailand

Anonymous said...

buy diazepam diazepam 2mg how long - generic diazepam pictures

Anonymous said...

lorazepam 1mg ativan withdrawal side effects - ativan vs. xanax for panic attacks

Anonymous said...

buy valium diazepam buy diazepam cheap online - diazepam dosage status epilepticus

Anonymous said...

generic ativan can overdose ativan lethal - what does ativan withdrawal feel like

Anonymous said...

generic xanax xanax side effects heart - buy xanax online from u.k

Anonymous said...

buy diazepam diazepam bp 5 mg - diazepam valium drug class

Anonymous said...

generic alprazolam extended release xanax dosage - generic equivalent for xanax

Anonymous said...

buy ambien ambien cr rebate - ambien blue pill dosage

Anonymous said...

buy valium online without prescription does being high valium feel like - buy valium in uk

Anonymous said...

ambien no prescription zolpidem like ambien - ambien online pharmacy no prescription

Anonymous said...

order soma carisoprodol for dogs - soma 250 medication

Anonymous said...

buy zolpidem online ambien 10 panel drug screen - celebrex ambien drug interactions

Anonymous said...

buy soma generic for soma 250 - carisoprodol 700 mg

Anonymous said...

order ambien ambien zolt - ambien 5 mg high

Anonymous said...

buy valium online legally diazepam valium grapefruit - valium 10mg equivalent