Uh!! Follow me?

Friday, March 19, 2010

Akid pun nak jugaaa...

erm.... dah lama x ngomel pasal anak anak
hermmm
macam x sesuai je ayat di atas
haha
aku ni sedang mengalih perhatian blog ini
kepada blog lifestyle la yeah
hahahha al maklum la
beberapa entry lepas
menjadikan blog ini sudah bertukar genre
ahaks

sekarang kita bercakap tentang anakku
si akid
dia ni kan...... memang sedang grow
dan menjadikan aniq sebagai idola
eh... adik beradik... mesti la macam tu kan...
apa yang aku perasan
akid ni memang habis habisan akan ikut apa yang abang dia buat
apa saja la pe'el si aniq
dia akan cepat tangkap
apa saja minat si aniq
dia juga akan turut minat
kadang2 tu... dah macam kembar lak aku rasa
apa x nya
kalo beli chicky meal
aku purposely kena mintak free toy yang sama
kalo beli mainan kat tesco
mesti kena beli benda yang sama untuk akid
walaupun tertulis 'above 3 years' pada kotak
dia memang segigih2nya
akan usaha habis habis
merebut apa yang ada di tangan abang dia
walaweiiiii
tertekan owh
si abang pulak
mati mati x akan mengalah la kan



ni gambar 2 3 minggu lepas kot
bangun pagi2
dia terkam game boy abangnya
ye la... time hari sekolah
pagi2 aje yang dia boleh
godam sepuas puasnya
apa barang mainan abang dia

uikss.... kiss lak
x tahu la simbolik apa
dia menang game tu ke hapa kan ahahhaa
nampak je macam terer
tapi dia ni x paham apa pun lagi
main tekan tekan aje la
padahal semua ntah ke mana2 dah jadinya
yang paling dia reti pun
game motor aje la
game tu ko main macam mana pun
tetap akan sampai ke garisan penamat
selekoh tajam ke halangan apa aje pun
tetap lepas punya
dia auto ride gitu

ermmmm.... muka sembab bangun tido
tapi kalo dah budak tu tetap budak gak la
comel aje di mata kita
kan kan kan
ini kalo muka aku bangun tido
mau bersepai korang semua
lari lintang pukang
hahahhahah ngeri ngeri

3 comments:

neezareef said...

stuju ar na..si afiq pn mentor dia kakak dia la saper lg..pg2 dah order bkak tv suh bkak katun..hehe

miezrina said...

huhu huhuhu itu la beb.....

"nak ngok atun.. atun... atun aaaaa" adeh sabo jerk

ariena said...

hmm..rasanya memang camtuh ler kot perangai anak kedua...
si syamer pon always berebut mainan ngan abang dia...

so now apa2 mainan pon kene beli 2