Uh!! Follow me?

Thursday, October 20, 2011

weeehuuuuu rupa baruuu!!!

cewah cewah

akhirnya
siap juga background baru
templete baru
haaaaa baru semangat skit nak memblog heh


design agak simple skit kali ni
tapi dah cukup outstanding pada pandangan tuan blog
dan terpaling penting di sini
ia melambangkan
kehidupan yang aku miliki sekarang

korang rasa okay tak?

3 comments:

atty's said...

rasanya skrg blogspot, kalau nak buat background berlatar belakang gambar sendiri dah senang sgt,.,.upload je terus..

na punya ni terlalu center ke..tak pasti..

tp entry jadi ke belah kanan lebih , lepas tu tulisan kaler putih , jdk tak berapa jelas..

dr pandangan kty lah..ye..

Neeza.Areef said...

aku x reti nk komen sbb aku pn dah x reti nk adjust ape2..header sndiri pn wat yg sementara je..hehe..

tp mungkin btl kty kata..klu yg belah kiri tu kecikkan sket..jd ko nye entry punye space lebar sket

ariena said...

rasa okey jek....

(dari pandangan i yang tak reti nak edit apa2 nih...heheheh)