Uh!! Follow me?

Friday, February 5, 2010

berusaha tegar

tiba tiba busy sangat weh.... x tahu lah apa yg silapnya.... dan dan pulak banyakkkk perkara muncul serentak.... mana auditya... mana proposalnya.... mana perancangan pekbukaan branch baru... adoiiiilah.... busy like a bee....

dalam pada itu... aku juga cuba tegar dengan blog.... cuba komitmen kepada satu usaha yang aku penah sebut... kepada suatu tinta yang pernah aku mulakan.... x kan blog ini nak berakhir macam itu saja kan....

sebenarnya baru semalam (rabu) aku betul2 boleh jejak office... alahaiiiiii... x semena2 isnin lepas aku di forcce untuk ke kuantan.... pelabuhan kuantan tu..... setup office baru yang half way di tinggalkan oleh GM kami.... weiiiii keje aku cuci tahi keje x siap orang je ke?? ermm tp syok gak.... meleret lepak sampai selesa wei.... selasa tu kira aku consider diri x keje langsung la kan.. kah kah kah..... pepandai amik cuti sendiri wakakkakakaka/...

penat memang penat... tapi seronok sbenarnya...... oh yeee.... nak tanya korang la kan.... korang rasa... pujian dan penghargaan itu, benda yang sama ker?

sila jawab sila sila..... nnt aku bitau apa sebabnya aku tanya gini




apa pun aku tetap nak cakap.... aku sedang berusaha tegar pada blog sendiri... insyaallah.... tegar tegar... keh keh keh

1 comment:

atty's said...

pujian ..sekadar ucapan dr bibir

tapi kalo pujian di + kan ngn penghargaan mcm kasi melancong seluruh dunia..segala makan minum..penginapan ..duit sopink..kasi free..itu dikira penhargaan ..lagi bermakna..ekekeke