Uh!! Follow me?

Saturday, July 26, 2008

enterprem... syelim.. ahaks

ni nak enterprem lg...
alah blog gue... sapa nak kisah kalo gue mau enterprem kan kan
ihiks
Photobucket
Photobucket
gambo yg di capture smlm
ramai yg menegur..
'eh kamu dah kurus ler'
'na, selim melim..'
'na.. menten blk nmpk'
hahahahha
sbenarnya kan.. mmg aku rasa dah kurus..
tp ku belum berkesempatan nak menimbang
berat badan ku hahah
mmg x sempat... x keluar g memana pun
mn nak jumpa alat penimbangnya
rsnya mcm ada je penimbang kat umah ni..
dlm kotak mn ntah...
x der kojer la pulak ku nak memunggah
segala mak nenek brg2 kat bilik blkg tu
semata2 excited nak tau berat badan kan hihi
hermmm... kira2nya la kan... aku agak
berat aku masih area 50kg kot..
idak la kurus mn..
last berat sblm bersalin
70.8kg!!
psstt... tang perut tu kan...
aiyoooo.. manyak susah mau susut
nmpknya kn rajin2 wat sit up ler
hudoh sggh utk mengenakan kebaya
bila tetiba tang perut sama naik lak ngan b****t
ahaks...
adeh malu malu...
**************************
ni pun kisah enterprem jugak
aniq
setiap kali nak snap2 gambo adik dia kan
dan dan mai enterprem
hahahah
tu yg tiap kali tempek gambo akid je.. mesti dia ada kat sblh
sibuk btl.. hahahaha
Photobucket
Photobucket
Photobucket
see... gambo ni kan... nak gak selit tu haaa
Photobucket
bila dia tgk gambo ni..
hampir2 nak ngamuk
sbb x nmpk muka dia wahahahahha
sabo je lah kan
mmg kuat jeles
gasak la
malang la makwe dia sok sok
kehkehkeh

5 comments:

mama ryan said...

manyak slim wooo...

akak pun manyak soka bila org puji..
'eh, slim la badan u.. ur baby brp umur? ooo 9bln ye.. bagus la.. badan u cepat turun.. '

makanya, akak sengih ala2 kerang busuk..wakaka!!!

atty's said...

wah..pewittt..manyak selim tu na..
caya le na..

mamaREDZHA said...

wahahha... interprem jgn x interprem... bila lg kan? wah...cam anak dara gitu....

wah sib baik mantain....masa pegnen tu gemuk air kot no...

kiranya rasa2 aku sumer geng kita pas deliver sumer maintain balik kn?? kan??

tomei la aniq sibuk kt tepi tu...cute cute... wah abang dh makin macho nampak!! fewit....

miezrina said...

wakakakaka... lawak la akak emma..
sy pun igt nak syengeh2 mcm kerang busuk jugak..
tp kang org kt x leh di puji la pulak kahkahkah...
x per senyum kambing je o.k kot hehe

kty.... caiyok! caiyok! kty.. jomm la meringankan tubuh badan... 1.. 2.. 3... 4... 5... 6 ... 7 ...8 ....
8 lagi huhuhu

chik... alahai hg... gemuk air ke yg cpt turun tu keskeskes...
ha'ah la aku pun rs... setakat ni seme mcm tu kan... 'si poyo' pun kan... hehehhe
sib baik aku pun cpt turun.. kalo idak mau jeles sampai nak mati tgk si poyo hahahha
mak dateenn?? sapa ada jumpa...? eh mcm pertandingan lak huhuhu

mamaREDZHA said...

hg kta 'Si Poyo'?? umm?? sapa ya?? kompius mak, nyah.... hehe!!

mak datin pn mmg lama dh x jmpa... ari kata nk mai x jd kot... achik jnji ngan angah nk p tgk,emm...arap je la..bila x tau la...huhuh!!

tu ler, klu pertaNdingaN sapa Nk sponsor adiahnye?? Pakej Jamu mak Dara... seguni?? huuhuhu......