Uh!! Follow me?

Thursday, May 20, 2010

kepada yang rindu

cam hebat sgt aku nih
erm x per la...
aku just nak up entry ringkas utk kwn2 yang duk tanya2
apa kes dendiam
blog pun cam nak reban dah...
x der update....
x der khabar...

busy la i..
ermmm...
sebenarnya ada je ruang utk online...
tp tu la..... ntah apa kesnya
mcm terhad je masa utk blog
then macam terlalu byk nak story
tp satu hapa pun x dpt di tulis
blur alang gitu la

tunggu la one day ek
aku siap2 kan segala entry yg bersawang dlm draft
(udah basi tp nak jugak up kan)

hari ni macam nak buat entry
tp tertangguh2...
siap upload gmbr half way
daaaa x tau nak bikin ayat mcm mana
now
nak kuar makan lak
sebab kul 2 ada training ngan big client
haihhhhh

busy lah

til then
chiow!

3 comments:

Mr PenyuBiru said...

lama tak singgah sini. tuan blog bizi rupanya.

Kancilbiru said...

takper..taip la apa2 pun..hye ke bye ke...hehe

miezrina said...

terima kasih semangat neh... semangat