Uh!! Follow me?

Sunday, May 11, 2008

aduhai minat... koleksi

dr bln baper ntah... k
ami bertungkus lumus mengumpul
koleksi kete ferrari ni....
hehehhe.... akhirnya... berjaya jugak....


walaupun.... kdg2 ada gak bersoal jawab ngan abe.....
tentang model yg belum kami miliki...

beberapa kali dia membeli model yg dah kami miliki..
adoihhhhh.....
selama ni x take note
tick ke mana2 koleksi yg dah ada...
duk keje redahhhh jer membeli

dah jd redundant 2 3 model yg sama...
huhuh
so jumlah sumer kete yg dah kami beli 11 buah
tp ikut koleksi sebenarnya 7 buah ni je la...
lelain wat spare part la ye.. hikhikhik

6 comments:

mama ryan said...

tok daddy c ryan pun ada belikan set nie... yg morah n yg mahel tu...

cuma tunggu masa utk ryan merasmikan je...

miezrina said...

hehehhehe.... ye kak.... rasmi jgn x rasmi... heheh

tu sumer pun jd menan si aniq la tu... x per la....

achee_b165 said...

baba OJA pn dh ckup 1set... siap beli lebih utk OJA coz baba pnya x bukak just display k rak...huhuhu...kudukut punya olang!

achee_b165 said...

Baba OJA pn dh ckup 1 set... siap beli lebih coz nk kc OJA...baba pnya x bukak display jer dlm rak...kudukut pnya olang!! huhu

achee_b165 said...
This comment has been removed by the author.
miezrina said...

itu la chik... aku tgk ari tu.... elok je tersusun atas display rack tu.... bkn kedukut.... minatttt sgt.. kang dah rosak.. x pepasal la pulak... ntah bila lak nak kuar lg edisi mcm ni... hheheheh