Uh!! Follow me?

Tuesday, January 29, 2008

aduhai..... berzaman...

hermmmm... berzaman nak menunggu next entry semenjak blog di wujudkan...
bkn sibuk atau dlm englishnya buzy!! tp... apa ye?? hehhe
dlm tempoh mendiam diri ni....
aku mengexplore mcm mn nak mencantikkan blog ni

tp kan.... x cantik2 juga... hahahhaha
boleh la skit2.... tp sampai satu tahap pening mencengkam...
so lupakan sementara niat nak upgrade blog aku...
cukup la apa yg ada utk setakat ini.....
kena terima kenyataan diary ilusi aku mcm ni je rupa dia....
utk seketika... ye seketika aje...

insya'allah selagi x bosan meng'godek2' blog setting yg memeningkan ni...
akan ku godek sampai bila2.... sekadar utk memuaskan hati....






3 comments:

mama ryan said...

hai... dpt tau bout ur blog from blog sale hanis tu..
tkejut jugak sbb ttiba nampak my lil ryan's url kat blog nie...

he he.. anyway.. salam pkenalan...

ps, kalau perlukan ptolongan utk mcantikkan blog u nie, feel free 2 ask me...

achee_b165 said...

aiii....
dh da blog nih...boh ler sumer gmbor yg x terprint tuh...leh pakat2 tgk....

miezrina said...

wahahahahah..... hai achik... adeiiii malu btl lah blog x baper siap ni terexpose lak... wahhahahah


hai mama ryan... actually i know u from mama Oja... wahahahah..
n kita pnh jumpa utk seketika kat SACC mall... maybe u not remember the 'moment' sbb kejap la sgt kita jumpa tu... heheh
thanks for the offer.... nnt kita tny u o.k.... :P(muka merah padam dah ni)